Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Waarom wij

Je bent hier : Home>Waarom wij

Uitstekend team, een groep mechanische liefhebbers


Het machineteam van Binbao heeft hier geen werknemers, alleen machineliefhebbers. De oprichter verliet de goedbetaalde investeringsbank met liefde voor machines en begon met onderzoek, ontwikkeling en productie van snijmachines voor rolmateriaal. Na meer dan tien jaar ontwikkeling is Binbao Machinery uitgegroeid tot de meest bekende fabrikant van hoogwaardige snij- en verwerkingsapparatuur voor rolmateriaal in China.


Verkoop- en marketingteam:

Een professioneel verkoopteam kan u helpen om gemakkelijk het juiste model te vinden dat aan uw productiebehoeften voldoet. Ze hebben veel kennis opgebouwd met betrekking tot de verwerking van papier, film, niet-geweven stoffen en andere materialen, en doen redelijke suggesties op basis van de werkelijke behoeften van klanten. Goed Engels vermogen maakt communicatie in internationale handel duidelijker en handiger.

Verkoopteam 1Verkoopteam 2
Verkoopteam 1Verkoopteam 2
WeChat Image_202306281257523Verkoopteam 4
Verkoopteam 3Verkoopteam 4
WeChat Image_202306281257524Verkoopteam 6
Verkoopteam 5Verkoopteam 6


After-sales en inbedrijfstellingsteam:

Hun voetafdrukken zijn over de hele wereld geweest en ze hebben een groot aantal operators voor klanten opgeleid. Niemand kent de installatie, bediening en foutopsporing van apparatuur voor het verwerken van rolmateriaal beter dan zij.

Aftersalesteam 1WeChat Image_202306281257522
Aftersalesteam 1Aftersalesteam 2
Aftersalesteam 3Aftersalesteam 4
Aftersalesteam 3Aftersalesteam 4
Aftersalesteam 53f4892970a91e70972c83d77727592a
Aftersalesteam 5Aftersalesteam 6


Ontwerp en R&D-team:

Onze belangrijkste mechanische ontwerper werkt in de verpakkings- en drukmachine-industrie sinds hij afstudeerde aan een majoor werktuigbouwkunde aan een bekende universiteit in China. Het door hem geleide ontwerpteam optimaliseert continu het machinemechanisme, verbetert de werksnelheid en verbetert de veiligheidsbescherming. Tegelijkertijd luisteren ze aandachtig naar de behoeften van klanten en bieden ze redelijke oplossingen om aan verschillende aangepaste behoeften te voldoen.

ontwerp 1ontwerp 2
ontwerp 1ontwerp 2
Apparatuur en verwerkingstechnologie


Als fabrikant van high-speed web-vormige materiaalconversieapparatuur, werkt Binbao Machinery Co., Ltd. elk jaar meer geavanceerde bewerkingsapparatuur en testinstrumenten bij om hoogwaardige machines te produceren met stabiele prestaties en langdurige duurzaamheid. Deze apparatuur zorgt voor de precisie van elk onderdeel van de machine, zodat we machines kunnen produceren die aan onze hoge normen voldoen.


CNC machine:

CNC-bewerkingscentra (computergestuurd numeriek centrum) worden bestuurd door computerprogrammering. In vergelijking met gewone bewerkingsmachines heeft het een hogere bewerkingsnauwkeurigheid en kan het meerdere coördinaten koppelen aan machineonderdelen met complexe vormen. In de afgelopen 8 jaar hebben we achtereenvolgens 10 CNC-bewerkingscentra met hoge precisie aangeschaft en vernieuwd, specifiek voor het bewerken van metalen onderdelen zoals het snijden, boren en groeven van wandpanelen voor onze slitter rewinder machine en roll to sheet sheetersnijmachines.

CNC-1CNC-2
CNC-1CNC-2
CNC-3CNC-4
CNC-3CNC-4


Balans testmachine:

Of het nu gaat om een ​​rollendeegmachine of een snijmachine, rollen zijn zeer belangrijke onderdelen van onze machines, zoals bananenrollen, aluminium geleiderollen, rubberen rollen, enz. Tijdens het gebruik van hogesnelheidsmachines, als de dynamische balansprestaties van deze rollen zijn niet aan de norm, dan zullen ze ervoor zorgen dat de rollen golven van lineaire draaiende rotatie produceren. Dit leidt tot schade aan de rollen en bovendien tot overmatige vermoeidheid en schade aan de lagers. Daarom controleren we de dynamische balans van alle rollen en passen we de dynamische balans aan.

Evenwichtstestmachine 1Evenwichtstestmachine 2
Evenwichtstestmachine 1Evenwichtstestmachine 2
Evenwichtstestmachine 3Voltooi het testen van snijmachinerollen 4
Evenwichtstestmachine 3Voltooi het testen van snijmachinerollen


Oppervlaktebehandeling van onderdelen:

Om de prestaties van het oppervlak van mechanische onderdelen te verbeteren, galvaniseren we ze meestal, verchromen en andere oppervlaktebehandelingen, om de oppervlaktehardheid van de onderdelen, corrosieweerstand en andere eigenschappen te vergroten.

Verzinkt镀铬


Oppervlakte behandeling


Kunststof spuitbehandeling:

Alle wandpanelen en kappen van onze machines zijn milieuvriendelijk kunststof gespoten. Vergeleken met de gewone spuitbehandeling heeft het metalen oppervlak van de kunststof spuitbehandeling een hogere hechting, is vlamvertragend, duurzamer en mooier tegelijkertijd. Tegelijkertijd kiezen we voor milieubeschermingsmaterialen van hoge kwaliteit, die niet alleen het oppervlak van de machine kunnen verbeteren, maar ook ons ​​wereldwijde huis kunnen beschermen.
Zelfontwikkeld besturingssysteem


Zeven jaar geleden zijn we begonnen met het vormen van ons eigen ontwikkelteam voor machinebesturingssystemen. Dat werd toen voor onmogelijk gehouden. Het ontwikkelingsproces was pijnlijk en moeizaam, maar het zelfontwikkelde besturingssysteem is de belangrijkste troef en het concurrentievermogen van Hamabo Machinery geworden. We realiseerden ons dat de systemen van externe serviceproviders niet aan onze individuele behoeften konden voldoen en dat ze onze klanten geen tijdig en stabiel systeemonderhoud konden bieden.


Op het gebied van systeembesturing hebben we de volgende voordelen.

1. Bewaking op afstand voor eenvoudig onderhoud en het opsporen van problemen

2. Voldoe aan een verscheidenheid aan aangepaste klantbehoeften, onze systeemingenieurs kunnen besturingsprogramma's schrijven voor aangepaste functies.

3. Stabiele service na verkoop. Omdat we alle intellectuele eigendomsrechten van het besturingssysteem bezitten, kunnen we levenslange service verlenen aan het besturingssysteem voor de machines van onze klanten. Bijvoorbeeld revisie, upgrade, etc.

4. We hebben een grote hoeveelheid gegevens verzameld over de eigenschappen van materialen, waardoor onze spanningscontrole zeer goed is voor verschillende soorten materialen, verschillende diktes en verschillende kenmerken.

0.10.2
0.40.3
Beste antwoord: feedback van de klant


SCT IN DUITSLAND CLIENT FABRIEK

SCT IN DUITSLAND CLIENT FABRIEK

SCT IN IRAN

SCT IN IRAN

WeChat Image_20230318151050

SLD IN EUROPEES

SLA SLITTER OPWINDER

SLA SLITTER OPWINDER

SLB IN INDONESIË

SLB IN INDONESIË

SLB-MODEL

SLB-MODEL

SLB SNIJMACHINE

SLB SNIJMACHINE

SLD IN PAKISTAN

SLD IN PAKISTAN

SLD-MODEL

SLD-MODEL

WeChat Image_20230505080702

SLA IN PAKISTAN

SLB

SLB

SLD

SLD

->

Populaire categorieën