Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Je bent hier : Home>Producten>Snijmachine voor plastic folie

Ons Contacten

mobiel: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beveiligd]

WhatsApp:86 18858786298

Toevoegen: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Provincie Zhejiang

PET, OPP, CPP, PE, PS, PVC-labelrol naar rollen die opwikkelmachine snijden

De snijmachine uit de SLC-serie is bedoeld voor het snijden van flexibel verpakkingsmateriaal van rollen met een grote breedte tot rollen met een smalle breedte die kunnen worden ingevoerd in de automatische verpakkingsmachine, de buidelvormmachine. Het heeft perfecte snijprestaties van gelamineerde folie, plastic folie (bopp opp pet pe pvc), papierrollen, labelstickerpapier, enzovoort op rolmateriaal.

  • Omschrijving
  • Parameter
  • toepasselijk
  • Rondleiding door de fabriek van de klant
  • Faq

De SLC-serie model slitter rewinder machine is ontworpen om rollen verpakkingsmateriaal om te zetten voor de flexibele verpakkingsindustrie. Het verschijnt altijd tegelijkertijd met de diepdrukmachine en de oplosmiddelvrije lamineermachine in de fabrieken van de fabrikant van plastic verpakkingsmateriaal. Het was uitgerust met elektrische bedieningsonderdelen van internationale merken en een redelijke mechanische structuur.

Kenmerken:
1. De stabiele loopsnelheid van de SLC-serie slitter rewinder machine is 500 tot 600 meter per minuut.
2.Siemens PLC bestuurt het draaiende systeem van de machine.
3. Totaal vier sets servomotoren geïnstalleerd in de machine. Spanning onafhankelijk afwikkelen geregeld door de servomotor. De twee terugspoelassen worden ook aangedreven door twee onafhankelijke servomotoren die zorgen voor een betere controle van de terugspoelspanning en een betere kwaliteit van de terugspoelrollen.
4.Het moederrollaadsysteem neemt de pneumatische as minder klauwplaten aan. Het lossysteem heeft het duwapparaat om de afgewerkte materiaalrollen naar de toren te lossen. De machine is eenvoudig door slechts één persoon te bedienen.
5.De machine heeft twee soorten snij-eenheden, scheermessen en cirkelmessen voor verschillende materiaalrollen. Ze zijn optioneel. U kunt ook beide in één machine hebben.
6. De machine-opwindas neemt de multifunctionele en zeer nauwkeurige pneumatische wrijvingsas aan, die betere prestaties voor het terugspoelen van de spanningscontrole heeft.
7.It is uitgerust met de lastafel. Operator kan handig materiaalweb verbinden.

细节-1细节-2
Web Guider-controller van merk TaiwanWebrand- en printlijndetectiesensor
细节-3细节-4
Pneumatische afwikkelaar met servomotorSplicer-tafel
细节-5细节-6
Automatische losduwerPneumatische wrijving terugspoelen as
细节-7细节-8
Afgewerkte broodjes in torentjeGroefroller en scheermes snijmessen


Welke materialen worden SLC-snij- en opwikkelmachines gebruikt voor het snijden?


De SLC-model snij-opwikkelmachine is ontworpen door Binbao-machines. Het wordt voornamelijk gebruikt om bedrukte, gelamineerde plastic filmrollen om te zetten in aangepaste breedterollen in de flexibele verpakkingsindustrie, zoals PET, OPP, CPP, PE, PS, PVC, BOPP, gelamineerd filmmateriaal, zelfklevend etiket enzovoort. Deze plastic film of gelamineerde filmrollen worden veel gebruikt om verschillende soorten etiketten te maken of suiker, zout, thee, doekjes, melkpoeder, medisch, voedsel, snoepverpakkingen, PVC-krimpfolie voor fleswateretiket, drankflesetiket, BOPP gelamineerd te maken folierol voor voedselzak.

插图-1Plastic folierollen voor snackverpakkingen插图-2 PET-plastic filmrol voor het verpakken van chips
Plastic folierollen voor snackverpakkingen PET-plastic filmrol voor het verpakken van chips
插图-3 Waterfles Label Filmrol插图-4 gelamineerde BOPP-filmrollen voor voedselzakjes
 Waterfles Etiket Filmrol Gelamineerde BOPP-filmrollen voor voedselzakjesWat zijn de verschillen en voordelen van de snij- en terugwikkelmachine van het SLC-model voor filmrollen in vergelijking met de jumbo-snij- en terugwikkelmachine voor papier?


Het model uit de SLC-serie is speciaal ontwikkeld voor de flexibele filmverpakkings- en labelindustrie volgens de kenmerken van de BOPP-, PVC-, PET-, OPP-, PE-, gelamineerde film- en foliemateriaalrollen. Films zijn dunner dan papierrollen. Voor een rol met dezelfde diameter is de lengte van de filmrol veel langer dan de lengte van de papierrol. Om de snijsnelheid te verhogen, kan de snelheid van de SLC-model slitter-rewinder oplopen tot 600 meter per minuut. systeem is anders. De modelmachine uit de SLC-serie gebruikt een scheermes met een plat mes om materiaal te snijden, maar de machine voor het terugspoelen van papierrollen neemt het ronde mes over. De terugspoelassen zijn verschillend. Plastic folierollen moeten met slippende kogels in de wrijvingsschacht worden teruggespoeld. Deze typeschacht kan het opnieuw opwinden van broodjesspanning beter en afzonderlijk regelen. In de flexibele verpakkingsindustrie worden deze filmrollen normaal gesproken bedrukt met logo en patronen. Dus de modelmachine uit de SLC-serie gebruikt het webgeleidingssysteem met fotocelsensor. Naast deze aspecten zijn de positie van de rollen van de snij- en terugwikkelmachine van het SLC-model, de hoek van het invoerpad veel verschillend in vergelijking met die van de snijmachine voor papierrollen.

插图-5 plat scheermesjePlat scheermesje

插图-6 Fotocelsensor voor Web Guider插图-7 Wrijvingsas voor terugspoelen
Fotocelsensor voor Web GuiderWrijvingsas voor terugspoelenWat is een differentiële wrijvingsas? Waarom kan de as met differentiële wrijving de kwaliteit van het terugspoelen garanderen?


Verschillen in materiaaldikte en wikkelspanning ontstaan ​​vaak bij het herwikkelen van folies, laminaten, kunststoffen en andere materialen. Bij het herwikkelen van kleinere rollen op dezelfde opwikkelas kunnen deze variaties leiden tot verschillende lengtes en spanningen. Na slechts enkele omwentelingen kan het midden van sommige kleine rollen te strak zitten, terwijl andere juist losser zitten, waardoor de kwaliteit van het eindproduct onaanvaardbaar wordt.
Een Differential Rewind Friction Shaft lost deze problemen op door tijdens het wikkelen de juiste spanning op alle rollen te behouden. Dit zorgt ervoor dat het webmateriaal niet doorbuigt, uitrekt of scheurt en dat de rollen gelijkmatig worden opgewikkeld. Om de constante "slipdifferentieel" -functie uit te voeren, moet de middenas met een hogere snelheid draaien dan de differentiële wrijvingsringen. Alle kernen moeten continu slippen, maar sommige zullen meer slippen dan andere om dezelfde spanning te behouden. Controle van de slip en de baanspanning wordt bereikt door de luchttoevoer naar de middenas te variëren, dus er moet een constante luchttoevoer beschikbaar zijn, idealiter tussen 20 en 60 psi (1 – 4 Bar). Naarmate de rol groter wordt tijdens het wikkelproces, moet de snelheid van de differentiële as worden verlaagd om dezelfde oversnelheid te behouden.
De wrijvingsringen zijn verkrijgbaar in een zeer grote verscheidenheid aan diameters van 50 mm diameter tot meer dan 400 mm diameter. De binnendiameter van de wrijvingsringen is afhankelijk van de diameter van de schacht die u momenteel gebruikt, en in de meeste gevallen kunnen we de ringen leveren die bij uw bestaande schacht passen.

插图-8 Wrijvingsringen插图-9 Differentiële wrijvingsasstructuur
 Wrijvingsringen Differentiële wrijvingsasstructuur


Welk materiaal wordt gesneden met een rond mes? Welk materiaal wordt gesneden met een scheermesje?


Welk type snijmes u moet gebruiken, hangt af van de dikte van het materiaal. Als het materiaal folie, gelamineerde plastic film, bedrukte flexibele film met een dikte van minder dan 20 micron is, gebruiken we normaal gesproken het scheermesje als snijmes. Het ronde mes wordt gebruikt om gelamineerd papier, algemeen papier, coatingpapier, zelfklevend etiket te snijden papier enzovoort materiaal.


Hoeveel motoren heeft de snijmachine uit de SLC-serie?


Er zijn vier motoren in de modelmachine. Twee motoren die worden gebruikt om twee assen individueel terug te wikkelen. De toevoer van baanmateriaal wordt aangedreven door één motor. De vierde motor bestuurt de spanning van het moederbroodje.

插图-10 Motor voor afwikkelaar插图-11 Frequentie-omvormers
 Motor voor afwikkelaarFrequentie-omvormers


Hoe afgewerkte rollen uit de opwikkelschachten te lossen?


Door deze wrijvingsringen kunnen de assen afzonderlijk inrollen, afgewerkte rollen zijn moeilijk te lossen. Om operators arbeid te besparen, hebben we een duwer ontworpen in de SLC-modelmachine. Het kan afgewerkte broodjes automatisch naar de plank duwen. Operators kunnen afgewerkte rollen in de plank verpakken terwijl de machine draait.

插图-12 Uitlaadduwer插图-13 afgewerkte broodjes in de plank
Aandrijving lossen
Gebeëindigde Broodjes In De Plank


Heeft de machine van het SLC-model lasapparatuur?


Ja het heeft. De verbindingsapparatuur omvat twee stokken en een platform. De sticks worden door een cilinder bestuurd om webmateriaal in het platform te knijpen, waarna operators eenvoudig een nieuwe rol met webmateriaal in de machine kunnen verbinden.

插图-14 lasapparatuur插图-15 verbindingsplatform
 Splicing-apparatuur Splitsingsplatform


Kan de SLC-modelmachine automatisch stoppen wanneer deze klaar is met het terugspoelen van de instelmeters?


De SLC-modelmachine bestuurd door Siemens PLC met intelligent programmasysteem. Machine kan automatisch terugspoelende meters tellen en stoppen volgens instellingsmeters in het touchscreen.

插图-16 Aanraakscherm voor mens-machine-interactieAanraakscherm voor mens-machine-interactie


Welk type webguider-sensor gebruikt het SLC-model?


Het hangt af van uw materiaalkenmerk. Als het materiaal een bedrukte film is, raden we aan dat de sensor de CCD-fotocelsensor gebruikt die randen en druklijnen kan detecteren. Transparant filmmateriaal moet de infraroodsensor gebruiken. Ultrasone sensor kan worden gebruikt voor ander materiaal, zoals blanco papier, folie, gelamineerd materiaal enzovoort.

插图-17 Web Guider-sensor插图-18 Web Guider-controllerpaneel
Web Guider-sensor
Web Guider-controllerpaneel

Modelnaam

SLC-serie

Breedte moederbroodje (Max)

1300-1800mm

Diameter moederrol (max.)

800 mm (1000 mm, 1400 mm optioneel)

Gewichtscapaciteit moederrol

1000 kg

Roldiameter terugspoelen (Max)

600mm

Het opnieuw opwinden van Broodjesbreedte (Min)

30mm

Core-grootte

3/6inch (pas beschikbaar aan)

Dikte bereik

12-150 micron

snijden Nauwkeurigheid

± 0.2mm

Speed

600m / minuut

Geval-1: Voorraadrollen voor flessenwater en dranketiketten
Veel consumentenproducten vereisen filmetiketten, zoals flessenwater en diverse dranken. Voor de productie van folielabels zijn folieblaasmachines, drukmachines, lamineermachines, snijmachines en andere apparatuur nodig. De fabrikant van het folielabel moet de bedrukte folierol in de door de klant gewenste breedte snijden.

Geval 2: zelfklevende papieren labelvoorraadrollen, stickerlabelrollen
Zelfklevende etiketten worden veel gebruikt in ons leven, zoals rode wijnetiketten, prijsetiketten van supermarkten, huidverzorgingsetiketten enzovoort. De breedte van de zelfklevende coatingmachine is meestal groter dan 900 mm. Daarom moet de zelfklevende fabrikant grote rollen in kleine rollen snijden. Omdat de breedte van de stansmachine en de drukmachine voor zelfklevende etiketten niet groter zijn dan 500 mm. Dus de papierrol naar kleine rollen die de terugspoelmachine gebruiken om jumborollen om te zetten om breedterollen aan te passen.

Case-3: gelamineerde filmrollen voor het maken van voedsel en medische etuis
Om het afdichtings- en conserveringseffect te verbeteren, gebruiken veel zakjes voor voedsel- en medicijnverpakkingen composietmaterialen, zoals aluminiumfolie en filmcomposietmaterialen, en papier- en filmcomposietmaterialen. De prestaties van composietmaterialen zullen beter zijn. Composietmaterialen hebben echter meestal een ongelijke dikte. Daarom zullen flexibele composietverpakkingsmaterialen de snijmachine met wrijvingsschacht van sleepringen gebruiken om de grondstoffenrollen te snijden.

De 1-1 overwinning
De 1-2 overwinning

De 2-1 overwinning

De 2-2 overwinning
De 3-1 overwinning
De 3-2 overwinning
De 3-3 overwinning

1. Hoeveel minimale rolbreedte kan uw machine snijden en winden?
Antwoord: De seriemachine kan rollen van minimaal 20 mm breed maken

2.We zijn fabrikant van voeringpapier voor zelfklevend papier en met siliconen gecoat inpakpapier voor levensmiddelen. Het materiaal is erg glad en moeilijk terug te spoelen tot rollen met een smalle breedte. Hoe los je het probleem op?
Antwoord: We bieden oplossingen aan veel vergelijkbare klanten van materiaalfabrikanten. De redelijke structuur en het controlesysteem van onze machine kunnen voorkomen dat het materiaal wegglijdt.

3.Onze papierrollen worden bedrukt door de flexibele drukmachine. Kan uw machinewebgeleider de drukmerklijn in de rand detecteren en de rand bijsnijden?
Antwoord: Ja, we kunnen een CCD-type sensor gebruiken die een camera heeft om de afdruklijn te detecteren. Daarnaast kan onze machine de afvalrand bijsnijden en uit de machine blazen.

4.Ik ben leverancier van druk- en verpakkingsmateriaal&apparatuur in Europa. Heeft u CE-certificering voor de modelmachine.
Antwoord: Al onze snijmachinemodellen hebben SGS-gecertificeerd CE.

5. Welk type wrijvingsringen gebruikt u in de terugspoelassen?
Antwoord: We zullen verschillende soorten wrijvingsringen gebruiken voor verschillende materialen. Dat hangt af van uw materiële kenmerken.

6.Hoe lost de machine deze afwerkingsrollen?
Antwoord: We hebben twee soorten losmanieren. Eén modelmachine moet de rollen handmatig lossen. Een ander model heeft een automatisch lossysteem, het systeem kan afwerkrollen uit schachten duwen door de elektrisch bewegende arm.

7.Ik heb een aantal aangepaste vereisten voor de verwerking van onze producten? Kun je me helpen?
Antwoord: We hebben een professioneel ontwerpersteam om oplossingen te bieden voor het aanpassen van vereisten. Neem gerust contact met ons op en bespreek uw nieuwe ideeën.

Ons Contacten

Populaire categorieën