Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Je bent hier : Home>Producten>Snijmachine voor plastic folie

Contacteer ons nu

mobiel: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beveiligd]

WhatsApp:86 18858786298

Toevoegen: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Provincie Zhejiang

Verwarming Transfer PET-folie Roll Slitter Rewinder Machine

De snijmachine uit de SLC-serie is bedoeld voor het snijden van flexibel verpakkingsmateriaal van rollen met een grote breedte tot rollen met een smalle breedte die kunnen worden ingevoerd in de automatische verpakkingsmachine, de buidelvormmachine. Het heeft perfecte snijprestaties van gelamineerde folie, plastic folie (bopp opp pet pe pvc), papierrollen, labelstickerpapier, enzovoort op rolmateriaal.

  • Omschrijving
  • Parameter
  • toepasselijk
  • Rondleiding door de fabriek van de klant
  • Faq

The SLC series model slitter rewinder machine is designed to convert various plastic film,lamintor,special paper,self adhesive sticker paper roll into narrow width rolls for flexible packaging industry,paper converting industry and paper printing packaging industry. It always appears at the same time with the laminating machine,coating machine,rotogravure printing machine and the solvent-less laminating machine in the plastic film printing,packaging material rolls manufacturer factories. It was equipped with international brand electric control parts and reasonable mechanical structure.

Kenmerken:
1. De stabiele loopsnelheid van de SLC-serie slitter rewinder machine is 500 tot 600 meter per minuut.
2.Siemens PLC bestuurt het draaiende systeem van de machine.
3. Totaal vier sets servomotoren geïnstalleerd in de machine. Spanning onafhankelijk afwikkelen geregeld door de servomotor. De twee terugspoelassen worden ook aangedreven door twee onafhankelijke servomotoren die zorgen voor een betere controle van de terugspoelspanning en een betere kwaliteit van de terugspoelrollen.
4.Het moederrollaadsysteem neemt de pneumatische as minder klauwplaten aan. Het lossysteem heeft het duwapparaat om de afgewerkte materiaalrollen naar de toren te lossen. De machine is eenvoudig door slechts één persoon te bedienen.
5.De machine heeft twee soorten snij-eenheden, scheermessen en cirkelmessen voor verschillende materiaalrollen. Ze zijn optioneel. U kunt ook beide in één machine hebben.
6. De machine-opwindas neemt de multifunctionele en zeer nauwkeurige pneumatische wrijvingsas aan, die betere prestaties voor het terugspoelen van de spanningscontrole heeft.
7.It is uitgerust met de lastafel. Operator kan handig materiaalweb verbinden.

1PET-filmrolsnijmachine2. Warmteoverdrachtfilmrol die terugspoelmachine scheurt
PET-film rolsnijmachine
Warmteoverdrachtfilmrol die terugspoelmachine scheurt
3 voltooide slitten en terugspoelen van PET-rollen4 Roll Slitter Rewinder Machine met Web Guider
Klaar met snijden en terugspoelen van PET-rollenRoll Slitter Rewinder Machine With Web Guide
5Web Edge Guider-systeemsensor6Wrijvingsterugspoelas in snijmachine-opwikkelmachine
Web Edge Guider-systeemsensorWrijving terugspoelen as in snijmachine opwikkelmachine
细节-1细节-2
Web Guider-controller van merk TaiwanWebrand- en printlijndetectiesensor
细节-3细节-4
Pneumatische afwikkelaar met servomotorSplicer-tafel
细节-5细节-6
Automatische losduwerPneumatische wrijving terugspoelen as
细节-7细节-8
Afgewerkte broodjes in torentjeGroefroller en scheermes snijmessen


Welke materialen worden SLC-snij- en opwikkelmachines gebruikt voor het snijden?


De SLC-model snij-opwikkelmachine is ontworpen door Binbao-machines. Het wordt voornamelijk gebruikt om bedrukte, gelamineerde plastic filmrollen om te zetten in aangepaste breedterollen in de flexibele verpakkingsindustrie, zoals PET, OPP, CPP, PE, PS, PVC, BOPP, gelamineerd filmmateriaal, zelfklevend etiket enzovoort. Deze plastic film of gelamineerde filmrollen worden veel gebruikt om verschillende soorten etiketten te maken of suiker, zout, thee, doekjes, melkpoeder, medisch, voedsel, snoepverpakkingen, PVC-krimpfolie voor fleswateretiket, drankflesetiket, BOPP gelamineerd te maken folierol voor voedselzak.

Het aanbrengen van thermische petfolie

插图-1Plastic folierollen voor snackverpakkingen插图-2 PET-plastic filmrol voor het verpakken van chips
Plastic folierollen voor snackverpakkingen PET-plastic filmrol voor het verpakken van chips
插图-3 Waterfles Label Filmrol插图-4 gelamineerde BOPP-filmrollen voor voedselzakjes
 Waterfles Etiket Filmrol Gelamineerde BOPP-filmrollen voor voedselzakjesWat zijn de verschillen en voordelen van de snij- en terugwikkelmachine van het SLC-model voor filmrollen in vergelijking met de jumbo-snij- en terugwikkelmachine voor papier?


Het model uit de SLC-serie is speciaal ontwikkeld voor de flexibele filmverpakkings- en labelindustrie volgens de kenmerken van de BOPP-, PVC-, PET-, OPP-, PE-, gelamineerde film- en foliemateriaalrollen. Films zijn dunner dan papierrollen. Voor een rol met dezelfde diameter is de lengte van de filmrol veel langer dan de lengte van de papierrol. Om de snijsnelheid te verhogen, kan de snelheid van de SLC-model slitter-rewinder oplopen tot 600 meter per minuut. systeem is anders. De modelmachine uit de SLC-serie gebruikt een scheermes met een plat mes om materiaal te snijden, maar de machine voor het terugspoelen van papierrollen neemt het ronde mes over. De terugspoelassen zijn verschillend. Plastic folierollen moeten met slippende kogels in de wrijvingsschacht worden teruggespoeld. Deze typeschacht kan het opnieuw opwinden van broodjesspanning beter en afzonderlijk regelen. In de flexibele verpakkingsindustrie worden deze filmrollen normaal gesproken bedrukt met logo en patronen. Dus de modelmachine uit de SLC-serie gebruikt het webgeleidingssysteem met fotocelsensor. Naast deze aspecten zijn de positie van de rollen van de snij- en terugwikkelmachine van het SLC-model, de hoek van het invoerpad veel verschillend in vergelijking met die van de snijmachine voor papierrollen.

插图-5 plat scheermesjePlat scheermesje

插图-6 Fotocelsensor voor Web Guider插图-7 Wrijvingsas voor terugspoelen
Fotocelsensor voor Web GuiderWrijvingsas voor terugspoelenWat is een differentiële wrijvingsas? Waarom kan de as met differentiële wrijving de kwaliteit van het terugspoelen garanderen?


Verschillen in materiaaldikte en wikkelspanning ontstaan ​​vaak bij het herwikkelen van folies, laminaten, kunststoffen en andere materialen. Bij het herwikkelen van kleinere rollen op dezelfde opwikkelas kunnen deze variaties leiden tot verschillende lengtes en spanningen. Na slechts enkele omwentelingen kan het midden van sommige kleine rollen te strak zitten, terwijl andere juist losser zitten, waardoor de kwaliteit van het eindproduct onaanvaardbaar wordt.
Een Differential Rewind Friction Shaft lost deze problemen op door tijdens het wikkelen de juiste spanning op alle rollen te behouden. Dit zorgt ervoor dat het webmateriaal niet doorbuigt, uitrekt of scheurt en dat de rollen gelijkmatig worden opgewikkeld. Om de constante "slipdifferentieel" -functie uit te voeren, moet de middenas met een hogere snelheid draaien dan de differentiële wrijvingsringen. Alle kernen moeten continu slippen, maar sommige zullen meer slippen dan andere om dezelfde spanning te behouden. Controle van de slip en de baanspanning wordt bereikt door de luchttoevoer naar de middenas te variëren, dus er moet een constante luchttoevoer beschikbaar zijn, idealiter tussen 20 en 60 psi (1 – 4 Bar). Naarmate de rol groter wordt tijdens het wikkelproces, moet de snelheid van de differentiële as worden verlaagd om dezelfde oversnelheid te behouden.
De wrijvingsringen zijn verkrijgbaar in een zeer grote verscheidenheid aan diameters van 50 mm diameter tot meer dan 400 mm diameter. De binnendiameter van de wrijvingsringen is afhankelijk van de diameter van de schacht die u momenteel gebruikt, en in de meeste gevallen kunnen we de ringen leveren die bij uw bestaande schacht passen.

插图-8 Wrijvingsringen插图-9 Differentiële wrijvingsasstructuur
 Wrijvingsringen Differentiële wrijvingsasstructuur


Welk materiaal wordt gesneden met een rond mes? Welk materiaal wordt gesneden met een scheermesje?


Welk type snijmes u moet gebruiken, hangt af van de dikte van het materiaal. Als het materiaal folie, gelamineerde plastic film, bedrukte flexibele film met een dikte van minder dan 20 micron is, gebruiken we normaal gesproken het scheermesje als snijmes. Het ronde mes wordt gebruikt om gelamineerd papier, algemeen papier, coatingpapier, zelfklevend etiket te snijden papier enzovoort materiaal.


Hoeveel motoren heeft de snijmachine uit de SLC-serie?


Er zijn vier motoren in de modelmachine. Twee motoren die worden gebruikt om twee assen individueel terug te wikkelen. De toevoer van baanmateriaal wordt aangedreven door één motor. De vierde motor bestuurt de spanning van het moederbroodje.

插图-10 Motor voor afwikkelaar插图-11 Frequentie-omvormers
 Motor voor afwikkelaarFrequentie-omvormers


Hoe afgewerkte rollen uit de opwikkelschachten te lossen?


Door deze wrijvingsringen kunnen de assen afzonderlijk inrollen, afgewerkte rollen zijn moeilijk te lossen. Om operators arbeid te besparen, hebben we een duwer ontworpen in de SLC-modelmachine. Het kan afgewerkte broodjes automatisch naar de plank duwen. Operators kunnen afgewerkte rollen in de plank verpakken terwijl de machine draait.

插图-12 Uitlaadduwer插图-13 afgewerkte broodjes in de plank
Aandrijving lossen
Gebeëindigde Broodjes In De Plank


Heeft de machine van het SLC-model lasapparatuur?


Ja het heeft. De verbindingsapparatuur omvat twee stokken en een platform. De sticks worden door een cilinder bestuurd om webmateriaal in het platform te knijpen, waarna operators eenvoudig een nieuwe rol met webmateriaal in de machine kunnen verbinden.

插图-14 lasapparatuur插图-15 verbindingsplatform
 Splicing-apparatuur Splitsingsplatform


Kan de SLC-modelmachine automatisch stoppen wanneer deze klaar is met het terugspoelen van de instelmeters?


De SLC-modelmachine bestuurd door Siemens PLC met intelligent programmasysteem. Machine kan automatisch terugspoelende meters tellen en stoppen volgens instellingsmeters in het touchscreen.

插图-16 Aanraakscherm voor mens-machine-interactieAanraakscherm voor mens-machine-interactie


Welk type webguider-sensor gebruikt het SLC-model?


Het hangt af van uw materiaalkenmerk. Als het materiaal een bedrukte film is, raden we aan dat de sensor de CCD-fotocelsensor gebruikt die randen en druklijnen kan detecteren. Transparant filmmateriaal moet de infraroodsensor gebruiken. Ultrasone sensor kan worden gebruikt voor ander materiaal, zoals blanco papier, folie, gelamineerd materiaal enzovoort.

插图-17 Web Guider-sensor插图-18 Web Guider-controllerpaneel
Web Guider-sensor
Web Guider-controllerpaneel

Modelnaam

SLC-serie

Breedte moederbroodje (Max)

1300-1800mm

Diameter moederrol (max.)

800 mm (1000 mm, 1400 mm optioneel)

Gewichtscapaciteit moederrol

1000 kg

Roldiameter terugspoelen (Max)

600mm

Het opnieuw opwinden van Broodjesbreedte (Min)

30mm

Core-grootte

3/6inch (pas beschikbaar aan)

Dikte bereik

12-150 micron

snijden Nauwkeurigheid

± 0.2mm

Snelheid

600m / minuut

Geval-1: Voorraadrollen voor flessenwater en dranketiketten
Veel consumentenproducten vereisen filmetiketten, zoals flessenwater en diverse dranken. Voor de productie van folielabels zijn folieblaasmachines, drukmachines, lamineermachines, snijmachines en andere apparatuur nodig. De fabrikant van het folielabel moet de bedrukte folierol in de door de klant gewenste breedte snijden.

Geval 2: zelfklevende papieren labelvoorraadrollen, stickerlabelrollen
Zelfklevende etiketten worden veel gebruikt in ons leven, zoals rode wijnetiketten, prijsetiketten van supermarkten, huidverzorgingsetiketten enzovoort. De breedte van de zelfklevende coatingmachine is meestal groter dan 900 mm. Daarom moet de zelfklevende fabrikant grote rollen in kleine rollen snijden. Omdat de breedte van de stansmachine en de drukmachine voor zelfklevende etiketten niet groter zijn dan 500 mm. Dus de papierrol naar kleine rollen die de terugspoelmachine gebruiken om jumborollen om te zetten om breedterollen aan te passen.

Case-3: gelamineerde filmrollen voor het maken van voedsel en medische etuis
Om het afdichtings- en conserveringseffect te verbeteren, gebruiken veel zakjes voor voedsel- en medicijnverpakkingen composietmaterialen, zoals aluminiumfolie en filmcomposietmaterialen, en papier- en filmcomposietmaterialen. De prestaties van composietmaterialen zullen beter zijn. Composietmaterialen hebben echter meestal een ongelijke dikte. Daarom zullen flexibele composietverpakkingsmaterialen de snijmachine met wrijvingsschacht van sleepringen gebruiken om de grondstoffenrollen te snijden.

De 1-1 overwinning
De 1-2 overwinning

De 2-1 overwinning

De 2-2 overwinning
De 3-1 overwinning
De 3-2 overwinning
De 3-3 overwinning

Case One-PET Heating Transfer Film Manufacturer

Op 18 augustus bezochten we een fabrikant van warmteoverdrachtsfilms. Het bedrijf is gevestigd in Dongguan City, provincie Guangdong. Dit is een fabrikant van thermische transferfilm- en papierproducten met een geschiedenis van meer dan 20 jaar. Deze keer kwamen we op bezoek in een van hun gloednieuwe werkplaatsen. In deze werkplaats hebben ze 2 productielijnen voor thermische overdracht van petfilmcoating ingericht, een set PET-filmrollen die een snij- en terugspoelmachine gebruiken, 2 sets warmteoverdrachtfilmrollen naar vellensnijmachines, een set stansmachine en een programmagestuurde snijmachine. machine.

1PET-filmrolsnijmachine2. Warmteoverdrachtfilmrol die terugspoelmachine scheurt
PET-film rolsnijmachineWarmteoverdrachtfilmrol die terugspoelmachine scheurt
3 voltooide slitten en terugspoelen van PET-rollen4 Roll Slitter Rewinder Machine met Web Guider
Klaar met snijden en terugspoelen van PET-rollenRoll Slitter Rewinder Machine met Web Guider

Voor hun nieuwe werkplaats en productielijnen, de aangekochte warmteoverdrachtsfilmrol-slitter-opwikkelmachine en vinylrol-naar-platen-snijmachine van de Binbao-machine, het SLC-1300-model en het SCN-1100-model.

5Web Edge Guider-systeemsensor6Wrijvingsterugspoelas in snijmachine-opwikkelmachine
Web Edge Guider-systeemsensorWrijving terugspoelen as in snijmachine opwikkelmachine
7 PET-folierol naar snijmachine8 Plastic Film Roll Sheeter Snijmachine
PET-folierol naar snijmachineMachine voor het snijden van plastic folierollen
9 afgewerkte snijgrootte PET-folievellen met warmteoverdracht10 Transfer PET-folie rolsnijmachine
Afgewerkte snijgrootte PET-folievellen met warmteoverdrachtOverdracht PET-folie rolsnijmachine

SLC roll-to-roll snij- en terugspoelmachine, stabiele loopsnelheid kan 300 meter / min bereiken. Het SCN-model kan 150 vellen/min. snijden. De nieuwe apparatuur heeft hun productiecapaciteit aanzienlijk vergroot.

Het aanbrengen van thermische petfolie

Wilt u weten hoe u PET-filmrollen en -vellen met warmteoverdracht kunt vervaardigen voor het afdrukken van stoffen kledingontwerppatronen? Wilt u weten hoe u de roll-to-roll-slitter-opwikkelmachine en de roll-to-sheet-snijmachine bedient? Volg onze lens om erachter te komen.


Case Two-Flexible Packagin Film Manufacturer

Gefeliciteerd. Een beroemd bedrijf van de fabrikant van flexibele verpakkingsfilmrollen kocht drie sets van rollen tot smalle rollen snijmachine voor het snijden en terugspoelen van hun kruisbloemrollen. De eerste machine is geïnstalleerd en getest onder ondersteuning van ons ingenieursteam op hun fabrieksterrein.
Dit klantbedrijf hield zich bezig met het produceren en verkopen van flexibele verpakkingszakken en -folie voor leveranciers van voedsel, thee, medicijnen, zaden en pesticiden. Ze hebben 5 sets filmblazende productielijnen, 8 kleurendrukproductielijnen, een samengestelde machine en een snelle filmrolsnijmachine.
Het model torentje filmrol slitter rewinder machine is Binbao machien vlaggenschipmodel voor het snijden van flexibele verpakkingsfilmrollen. Het was uitgerust met vier sets servomotoren voor individuele regeling van het afwikkelen, transporteren en terugspoelen van spanning. Twee terugspoelassen nemen differentiële wrijvingsassen aan. De diameter van de terugspoelrollen kan 600 mm zijn. Automatische losduwer kan gemakkelijk afgewerkte rollen van frictieschachten lossen naar standaards voor verpakkingsrollen. Siemens PLC geeft u een slim besturingssysteem.
Het SLC-model is een ideale uitrusting voor de flexibele verpakkingsindustrie. Als u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Automatische losduwerAfgewerkte snijrollen
Automatische losduwerAfgewerkte snijrollen
Verpakkingsfolierol snijmachine met asloze afwikkelaarFotocel Web Guider Sensor
Verpakkingsfolierol snijmachine met asloze afwikkelaarFotocel Web Guider Sensor

1. Hoeveel minimale rolbreedte kan uw machine snijden en winden?
Antwoord: De seriemachine kan rollen van minimaal 20 mm breed maken

2.We zijn fabrikant van voeringpapier voor zelfklevend papier en met siliconen gecoat inpakpapier voor levensmiddelen. Het materiaal is erg glad en moeilijk terug te spoelen tot rollen met een smalle breedte. Hoe los je het probleem op?
Antwoord: We bieden oplossingen aan veel vergelijkbare klanten van materiaalfabrikanten. De redelijke structuur en het controlesysteem van onze machine kunnen voorkomen dat het materiaal wegglijdt.

3.Onze papierrollen worden bedrukt door de flexibele drukmachine. Kan uw machinewebgeleider de drukmerklijn in de rand detecteren en de rand bijsnijden?
Antwoord: Ja, we kunnen een CCD-type sensor gebruiken die een camera heeft om de afdruklijn te detecteren. Daarnaast kan onze machine de afvalrand bijsnijden en uit de machine blazen.

4.Ik ben leverancier van druk- en verpakkingsmateriaal&apparatuur in Europa. Heeft u CE-certificering voor de modelmachine.
Antwoord: Al onze snijmachinemodellen hebben SGS-gecertificeerd CE.

5. Welk type wrijvingsringen gebruikt u in de terugspoelassen?
Antwoord: We zullen verschillende soorten wrijvingsringen gebruiken voor verschillende materialen. Dat hangt af van uw materiële kenmerken.

6.Hoe lost de machine deze afwerkingsrollen?
Antwoord: We hebben twee soorten losmanieren. Eén modelmachine moet de rollen handmatig lossen. Een ander model heeft een automatisch lossysteem, het systeem kan afwerkrollen uit schachten duwen door de elektrisch bewegende arm.

7.Ik heb een aantal aangepaste vereisten voor de verwerking van onze producten? Kun je me helpen?
Antwoord: We hebben een professioneel ontwerpersteam om oplossingen te bieden voor het aanpassen van vereisten. Neem gerust contact met ons op en bespreek uw nieuwe ideeën.

Contacteer ons nu

Populaire categorieën