Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Je bent hier : Home>Producten>Papiersnijmachine

Contact

mobiel: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beveiligd]

WhatsApp:86 18858786298

Toevoegen: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Provincie Zhejiang

BINBAO SLA-serie papieren jumborol naar smalle rollen snijmachine

Hoge snelheid, stabiele werking, automatische spanningsregeling, intelligent PLC-besturingssysteem, eenvoudige bediening, CE-gecertificeerd door SGS
De snij-opwikkelmachine uit de SLA-serie is een idee-uitrusting voor het snijden van jumbo-rollen van papier in kleine rollen van verschillende breedte om rollen te bereiken die de vereisten van de productiemachine voeden. Het kan niet alleen algemene papierrollen snijden, maar ook werken aan het gelamineerde en gecoate papierrollenmateriaal voor de productie van druk- en verpakkingsproducten.

  • Omschrijving
  • Parameter
  • toepasselijk
  • Rondleiding door de fabriek van de klant
  • Faq

Hoge snelheid, stabiele werking, automatische spanningsregeling, intelligent PLC-besturingssysteem, eenvoudige bediening, CE-gecertificeerd door SGS
De snij-opwikkelmachine uit de SLA-serie is een idee-uitrusting voor het snijden van jumbo-rollen van papier in kleine rollen van verschillende breedte om rollen te bereiken die de vereisten van de productiemachine voeden. Het kan niet alleen algemene papierrollen snijden, maar ook werken aan het gelamineerde en gecoate papierrollenmateriaal voor de productie van druk- en verpakkingsproducten.


插图-1 jaar插图-2 jaar
Siemens PCL-besturingssysteem:Het intelligente en automatische besturingssysteem op hoog niveau zorgt ervoor dat de machine gemakkelijk en stabiel werkt. De automatische spanningsregeling en automatische stopfunctie verbeteren de productiviteit van de machine. Het is eenvoudig te bedienen in het HMI touchscreen.
Elektrische schakelkast: De elektrische besturingscomponenten zijn geselecteerd uit bekende merken. De lay-out van het regelcircuit is eenvoudig en duidelijk, wat handig is voor onderhoud en afstelling.
插图-3 jaar插图-4 jaar
Drie servomotoren: Servomotoren drijven de terugspoelassen en alle aandrijfrollen aan, met een sterk vermogen en hoge snelheid bij het snijden van papierrollen van 20-400 g/m². De servomotor wordt bestuurd door een frequentieomvormer om een ​​stabiele snelheid te garanderenSKD-11 snijmessen: SKD-11 is een gereedschapsstaal gemaakt van een legering met een hoog koolstofgehalte en een hoog chroomgehalte. Na afschrikken bij hoge temperatuur en fijn slijpen heeft dit staal scherpte, sterke taaiheid en weerstand tegen vermoeidheid bij hoge temperaturen. De snijmessen met rond mes van dit staal zijn zeer scherp, duurzaam, stabiel van formaat en hebben een hoge snijprecisie.
插图-5 jaarWeb Guider-sensor
Scheurend oppervlak:Omdat de terugspoelschachten spanningsstabiel zijn, dus na het snijden en terugspoelen van de rollen is het oppervlak erg vlak en glad, deze afwerkingsrollen zijn strak en hard. De snijnauwkeurigheid kan ± 0.2 mm bedragen
Web Edge-controle: De machine maakt gebruik van een uiterst nauwkeurig papierwebrandcontrolesysteem, dat automatisch de papierwebrand kan detecteren en de positie kan aanpassen aan correctie. De detectorsensoren zijn optioneel, detecteren niet alleen de baanrand, maar kunnen ook de druklijn in de papierbaan detecteren.

Waarom kiezen voor Binbao Machine SLA-serie papier jumbo roll snijmachine?


Binbao-machines is een professionele fabrikant van een papiersnijmachine, een papierrol-naar-vellen-snijmachine. We richten ons alleen op de productie van deze twee machines met verschillende functies voor verschillende materiaalconversie. We hebben meer ervaring met het omzetten van verschillende materialen en bieden u de beste oplossing. Alle verkoop- en technische ingenieurs in de Binbao-machine zijn afgestudeerd aan de beroemde universiteit in China. Professionele technische kennis en Engelse communicatieve vaardigheid zorgen ervoor dat we de beste adviseur en service na verkoop kunnen bieden. Als u een speciale verwerkingsfunctie in de snijmachine nodig heeft, kunnen onze ingenieursteams ondersteuning bieden om de machine aan u aan te passen volgens uw echte productieeisen.

插图-1插图-2
 SLA-1800 snij-opwindmachine in IndiaSLA-1600 Slitting Rewinding Machine in Rusland

 Binbao SLA-1600 modelmachine op klantsite in Chili


Wat is een papiersnij-opwikkelmachine? Welk voordeel u kunt halen uit de machine?


De snijmachine is een prepress- en postpressapparatuur die een grote rol papier, film, niet-geweven stof, aluminiumfolie, micatape en andere dunne materialen in kleine rollen van verschillende breedte snijdt. Het wordt vaak gebruikt in de papierindustrie en fabrieken voor de productie van papierverpakkingen. Voor bedrijven die papierrollen verwerken en converteren, kan onze snelle en multifunctionele papiersnijmachine hen helpen om de productiecapaciteit drastisch en efficiënt te vergroten. Het model papiersnijmachine kan papierrollen van 20-500 g/m² maken en kleine rollen van minimaal 30 mm breed. Alleen de machine met één set kan al uw papierrollen dekken die veeleisend zijn. Voor de fabrikant van papieren verpakkingsproducten kan de machine u helpen jumbo-papierrollen om te zetten in smalle rollen met verschillende breedtes, afhankelijk van uw veeleisende productie. Het helpt u niet alleen de conversiekosten te besparen, maar u kunt ook flexibeler uw papierrollen in uw magazijn aanpassen.插图-11

插图-10
插图-12


Voor welk soort papiersnijden en terugspoelen kan deze machine worden gebruikt?


De SLA-modelmachine wordt veel gebruikt in de papierrolconversie-industrie, papierrolcoating, lamineer- en dus verwerkingsindustrie, papierdrukproductenindustrie. Bovendien kan het op maat gemaakte smalle rollen snijden in papieren containers, papieren bekers, papieren zakken, papieren kernen, fabrieken voor het vormen van papieren buizen.


Welke structuur heeft de SLA-model papiersnij-opwikkelmachine?


De SLA-modelmachine bestaat uit twee delen, een jumborolafwikkeleenheid en een papiersnij- en terugwikkeleenheid. Er is een gang ontworpen in het midden van de twee delen waardoor de operator gemakkelijker de snijmessen kan aanpassen en het papierweb in de machine kan rijgen. De afwikkeleenheid omvat een afrolstandaard en een correctiesysteem voor de baanrand. Alle met rubber beklede rollen en assen in de snij- en terugwikkeleenheid worden aangedreven door drie motoren. Naast de mechanische structuur heeft de machine ook een groot aantal elektrische en pneumatische structuren. De structuur is stabiel en redelijk voor het omzetten van jumborolmateriaal in smalle breedte broodjes.

插图-9


Wat zijn de voordelen van een jumborol uit de SLA-serie voor een smalle rol snijmachine?


De nieuw ontworpen papiersnijmachine uit de SLA-serie kan een stabiele werking bereiken met 500 meter per minuut. Het heeft slechts 20 minuten nodig om een ​​jumbobroodje van 10000 meter te scheuren en terug te spoelen. Het bezit een eenvoudig en gemakkelijk werkend HMI-systeem, een automatisch spanningscontrolesysteem, enzovoort, intelligente functies. We zullen hieronder meer functies en voordelen introduceren.

插图-3


Welk type snijmessen SLA-model snijmachine gebruiken?


Er zijn twee veelvoorkomende soorten snijmessen op de markt voor snij-opwindmachines, een scheermesmes en een cirkelvormig (rond) mes. Geclassificeerd op basis van structuur, is het verdeeld in een gewone mechanische structuur en een pneumatische structuur. Onze SLA-modelmachine gebruikt het mechanische ronde mes en het pneumatische structuurmes. Het is gemaakt door hoge kwaliteit snel gelegeerd staal te importeren.

插图-4
插图-5


Wat zijn de voordelen van SLA-model machine-afrolstandaarden?


De afrolstandaard van de serie snij-opwindmachine heeft een geïntegreerd stalen frame en het basisgewicht is meer dan 1500 kg. Zoals we allemaal weten, hoe zwaarder de basis, hoe stabieler de papieren jumborol wordt afgewikkeld en hoe minder fluctuaties. Daarnaast heeft de afrolstandaard twee sterke armen die worden bestuurd door de oliehydraulische cilinder. De armen kunnen gemakkelijk een gewicht van maximaal 1600 kg en een jumborol met een maximale diameter van 1500 mm optillen. De twee sterke armen worden op de lineaire geleider bevestigd, zodat de jumborol van papier nauwkeurig omhoog, omlaag, naar links en naar rechts kan bewegen. De papierkernplaten zijn optioneel, van het mechanische type en van het luchtuitzettende type.

WeChat Image_20211229131955

插图-7
插图-8


Hoe wordt onze snij-opwikkelmachine vervaardigd?


Na het verkrijgen van de bestelling van de klant, zal onze ontwerpafdeling de behoeften van de klant beoordelen en de tekeningen maken. De mechanische structuurdelen op de machine worden door ons vervaardigd. Om de nauwkeurigheid van de onderdelenverwerking te garanderen, kochten we drie CNC-bewerkingscentra geïmporteerd uit Duitsland. Elektrische en pneumatische accessoires worden vervaardigd door bekende bedrijven. Gedurende het hele productieproces inspecteren onze QA- en QC-afdelingen strikt de nauwkeurigheid en kwaliteit van accessoires in overeenstemming met de bedrijfsnormen. De montage van de machine wordt gedaan door onze ervaren senior werktuigbouwkundigen.

插图-13
插图-14
插图-15
插图-16


Wat is het verschil tussen onze after-sales service en anderen?


Als internationale fabrikant van snijmachines bieden wij volledige sets Engels versie machinehandboek, schakelschema, mechanisch structuurdiagram. Onze servicemonteurs spreken ook Engels en kunnen gemakkelijk communiceren met de operators van klanten. We hebben een groot aantal video's over machinebediening opgenomen. Ze zijn eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen en kunnen de machinebedieners van klanten helpen snel vertrouwd te raken met de machine en aan het werk te gaan. Alle machines die we produceren, kunnen op internet worden aangesloten en ons technische team kan op afstand systeemstoringen controleren, parameters instellen en andere diensten voor klanten

Modelnaam

SLA-reeks

Breedte moederbroodje (Max)

1300-2000mm

Diameter moederrol (max.)

1400 mm (1600 mm optioneel)

Gewichtscapaciteit moederrol

1400 kg (2000 kg optioneel)

Roldiameter terugspoelen (Max)

1000mm

Het opnieuw opwinden van Broodjesbreedte (Min)

30mm

Grootte papierkern

3inch (pas beschikbaar aan)

Dikte bereik

20-400gsm

Snij Precisie

± 0.2

Speed

350m / minuut

Case-1: productie van papieren bekers en papieren kommen en papieren deksels
Het model papiersnij-opwikkelmachines die veel worden gebruikt in de fabriek van fabrikanten van wegwerpcontainers voor papier. De papierbekers, papieren kommen die de machine vormen, hebben invoerspoelen nodig om deze producten te maken. De machine kan jumbopapierrollen goed snijden in rollen met een smalle breedte (maximale diameter kan 1000 mm zijn). Bij de verwerking van papieren deksels moet ook een rol met een specifieke breedte in de vormmachine worden ingevoerd.

Case-2: productie van papieren zakken
Papieren zakken gebruiken normaal het kraftpapier of gecoat vetvrij papier. Onze snij-opwikkelmachine kan dit soort papiervoorraadrollen snijden tot papierrollen met een aangepaste breedte, die in de machine voor het vormen van papieren zakken worden gevoerd. Maar er zijn nog steeds veel fabrikanten van papieren zakken die een papieren zakvormmachine gebruiken voor sommige soorten papieren zakken. In deze fabrikantfabriek wordt de papiersnijmachine gebruikt om papierrollen om te zetten na het afdrukken.

Geval-3: Papieren buis en papieren blik
Papieren buis is een onmisbaar hulpmiddel in de papierindustrie. De machine die papierkokers produceert, moet ook kleine papierrollen van verschillende breedtes invoeren. Deze breedte van kleine papierrollen is afhankelijk van de diameter van de papieren buis die u wilt maken. Daarom moeten we de papieren jumborol in kleine rollen van verschillende breedtes snijden om te voldoen aan de productie-eisen voor papieren buizen. Het maken van papierblikverwerking is vergelijkbaar met de productie van papieren buizen.

1-1
1-2

1-3

1-4
1-5
1-6
2-1
2-2
2-3
3-1
3-2
3-3
WeChat Image_20230505171343
WeChat Image_20230505171348
WeChat Image_20230505171352


Zaak 1
BINBAO SLA-serie papiersnij-opwikkelmachine draait in onze klantenfabriek van de fabrikant van verpakkingsmateriaalrollen.
Het model papiersnijmachine is perfect voor het snijden en wikkelen van jumborollen voor druk- en verpakkingsmateriaal. Onze klant maakt rollen verpakkingsmateriaal voor alcoholdoekjes, koffiesuiker, enzovoort. Ze brachten vier sets snijmachines van ons verschillende model mee voor hun verwerking.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Zaak 2
BINBAO SLA-serie papiersnij-opwikkelmachine draait in onze klantfabriek van de fabrikant van kleppapierzakken
Toen we de fabriek van de klant opnieuw bezochten, hadden ze onze machine van dit model 4 jaar gekocht. Het ziet er erg oud uit, maar kan nog steeds goed werken in hun productielijn. Ze vervaardigen alleen papieren pp-zakken van het kleptype voor het verpakken van poederproducten, zoals suikerpoeder, meel, cement enzovoort. We hebben ze bezocht om het aankoopplan voor extra 3 sets snijmachines te bespreken.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4
案例 2-5
案例 2-6

Zaak 3
BINBAO SLA-serie papiersnijmachine die draait in onze klantfabriek van de fabrikant van vuilniszakken voor luchtvaartmaatschappijen
Luchtvaartmaatschappijen stellen zeer hoge eisen aan de productkwaliteit en onze klanten stellen dezelfde eisen aan onze machines. Daarnaast waarderen ze ook onze hoogwaardige dienst na verkoop. Omdat het zorgen voor een stabiele werking van hun machines hen helpt de productiecapaciteit te vergroten.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4

Zaak 4

Onze Kazachse klant nam graag een groepsfoto met de papiersnijmachine en papierrol-naar-vellen-snijmachine die zijn geïnstalleerd en gedebugd.

illustratie

Als belangrijk land in Centraal-Azië heeft Kazachstan zich snel ontwikkeld in de lichte industrie. Met name de vraag naar papieren wegwerpverpakkingen zoals papieren bekers en papieren zakken is sterk toegenomen. Onze klant in Kazachstan kocht deze keer een supersnelle jumbo-snijmachine voor papier, een snijmachine van rol naar vel en een volautomatische productielijn voor papieren zakken. Ze hebben meer dan tien jaar ervaring in de verpakkingsindustrie voor papieren producten en hebben deze keer hun apparatuur geüpdatet omdat ze niet kunnen wachten om de productiecapaciteit te vergroten. Zelfs als we niet naar de locatie kunnen gaan om klanten installatie- en inbedrijfstellingsdiensten te bieden, kiezen de klanten er toch voor om ons te vertrouwen en een papiersnijmachine en papiervellen snijmachine voor ons te bestellen voor drie machines tegelijk.

SCL-1400 Modelwerkvideo's op klantsite in Kazachstan

SLA-1600 Model Slitting Rewinding Machine in Kazachstan Klantsite

Nadat de klant deze machines had ontvangen, hebben we de bedieningshandleiding, het machinelay-outschema, het schakelschema en andere gerelateerde documenten van de snijmachine en de snijmachine voor vellen verstrekt. Ons after-sales serviceteam biedt online installatie- en inbedrijfstellingsdiensten en beantwoordt geduldig elke vraag van klanten. In slechts een week tijd werd de machine geïnstalleerd en gedebugd, en de machine is momenteel in normale productie.
Wij zijn van mening dat onze snijmachine voor papierrollen en snijmachine voor papier de productie-efficiëntie voor klanten aanzienlijk zal verbeteren. Kansen worden altijd overgelaten aan degenen die bereid zijn om vooraf apparatuur aan te schaffen om de productiecapaciteit te vergroten en zich voor te bereiden op een grote marktuitbraak nadat de epidemie voorbij is.


SCL-1400 Modelwerkvideo's op klantsite in Kazachstan

1. Hoeveel papierrol kan uw machine minimaal g/m² (gram per vierkante meter) snijden?
Antwoord: Het is heel moeilijk om een ​​dunne papierrol te snijden en op te winden in een papiersnij-opwikkelmachine. Onze machinestructuur is perfect om te werken in de verwerking van dunne papieren jumborollen (minimaal 18 g/m² papier)
2.We zijn fabrikant van voeringpapier voor zelfklevend papier en met siliconen gecoat inpakpapier voor levensmiddelen. Het materiaal is erg glad en moeilijk terug te spoelen tot rollen met een smalle breedte. Hoe los je het probleem op?
Antwoord: We bieden oplossingen aan veel vergelijkbare klanten van materiaalfabrikanten. De redelijke structuur en het controlesysteem van onze machine kunnen voorkomen dat het materiaal wegglijdt.
3. Onze papierrollen worden bedrukt door de flexibele drukmachine. Kan uw machinewebgeleider de drukmarkeringslijn in de rand detecteren en de rand bijsnijden?
Antwoord: Ja, we kunnen een CCD-type sensor gebruiken die een camera heeft om de afdruklijn te detecteren. Daarnaast kan onze machine de afvalrand bijsnijden en uit de machine blazen.
4.Ik ben een leverancier van druk- en verpakkingsmateriaal&apparatuur in Europa. Heeft u een CE-certificering voor de modelmachine?
Antwoord: Al onze snijmachinemodellen hebben SGS-gecertificeerd CE.
5.Ik heb een aantal aangepaste vereisten voor de verwerking van onze producten? Kun je me helpen?
Antwoord: We hebben een professioneel ontwerpersteam om oplossingen te bieden voor het aanpassen van vereisten. Neem gerust contact met ons op en bespreek uw nieuwe ideeën.

Contact

Populaire categorieën