Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Je bent hier : Home>Producten>Papiersnijmachine

Ons Contacten

mobiel: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beveiligd]

WhatsApp:86 18858786298

Toevoegen: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Provincie Zhejiang

SLD-Pro High Precision Jumbo Roll Slitter Rewinder Machine voor de labelindustrie

De snij-opwikkelmachine uit de SLD-pro-serie is ontwikkeld en geüpgraded op basis van de SLD-snij-opwikkelmachine. Het heeft een hogere stabiele loopsnelheid, een arbeidsbesparend lossysteem, een intelligenter besturingssysteem en een redelijkere structuur voor het snijden van zelfklevend etiketpapier, beschermfolie, thermisch gecoat materiaal enzovoort. Het kan voldoen aan de hogespanningscontrolevereisten van ongelijkmatig coatingmateriaal en slipmateriaal.

  • Omschrijving
  • Parameter
  • toepasselijk
  • Rondleiding door de fabriek van de klant

Gebruik:
De SLD-pro snij-opwikkelmachine levert zeer goede service aan de etiketindustrie en de voedselverpakkingsindustrie, zoals zelfklevend papier, semi-glanzend papier, release-linerpapier, release-linerfilm enzovoort. Een uitstekend structuur- en controlesysteem kan perfect voldoen aan de vraag naar rolmateriaal in de labelindustrie, dat de vraag snijdt en terugspoelt.

Kenmerken:
1. Stabiele productiesnelheid van 600-800 meter per minuut, waardoor de dagelijkse productiecapaciteit aanzienlijk wordt verhoogd.
2. Afgewerkte rollen met een diameter tot 1200 mm, geschikt voor het snijden en terugspoelen van grote rollen, waardoor het aantal moederrollen wordt verminderd.
3. Het snij-eindoppervlak is vlak, geen jaarlijks patroon en het eindproduct heeft een hoge waarde, wat de toegevoegde waarde van het product verbetert.
4. Automatisch lossen van eindproducten, verpakkingsgemak, verbetering van de productie-efficiëntie en besparing op arbeidskosten.
5. Intelligent besturingssysteem, eenvoudige bediening, eenvoudig te trainen operators.

Snijmachine-opwikkelmachine Detail 1Snijmachine-opwikkelmachine Detail 2
AfwikkeleenheidDansroller om de spanning te behouden
Snijmachine-opwikkelmachine Detail 3Snijmachine-opwikkelmachine Detail 4
Differentiële wrijving terugspoelasWeb-splitsingstabel
Snijmachine-opwikkelmachine Detail 5Snijmachine-opwikkelmachine Detail 6
Statische eliminatorHet opnieuw opwinden van schacht en pijler
Snijmachine-opwikkelmachine Detail 7Binbao geeft paepr-snijmachine 5 vrij
Klaar met terugspoelen van rollenPneumatische snijmessen

Modelnaam

SLD-pro

Breedte moederbroodje (Max)

1300-2000mm

Diameter moederrol (max.)

1600 mm (pas beschikbaar aan)

Gewichtscapaciteit moederrol

3000 kg

Roldiameter terugspoelen (Max)

1200mm

Het opnieuw opwinden van Broodjesbreedte (Min)

50mm

Grootte papierkern

3inch (pas beschikbaar aan)

Papierrollen GSM Bereik

25-300gsm

Snij Precisie

± 0.2mm

Snelheid (stabiel lopen)

600-800 m / minuut

Case-1: productie van papieren bekers en papieren kommen en papieren deksels
Het model papiersnij-opwikkelmachines die veel worden gebruikt in de fabriek van fabrikanten van wegwerpcontainers voor papier. De papierbekers, papieren kommen die de machine vormen, hebben invoerspoelen nodig om deze producten te maken. De machine kan jumbopapierrollen goed snijden in rollen met een smalle breedte (maximale diameter kan 1000 mm zijn). Bij de verwerking van papieren deksels moet ook een rol met een specifieke breedte in de vormmachine worden ingevoerd.

Case-2: productie van papieren zakken
Papieren zakken gebruiken normaal het kraftpapier of gecoat vetvrij papier. Onze snij-opwikkelmachine kan dit soort papiervoorraadrollen snijden tot papierrollen met een aangepaste breedte, die in de machine voor het vormen van papieren zakken worden gevoerd. Maar er zijn nog steeds veel fabrikanten van papieren zakken die een papieren zakvormmachine gebruiken voor sommige soorten papieren zakken. In deze fabrikantfabriek wordt de papiersnijmachine gebruikt om papierrollen om te zetten na het afdrukken.

Geval-3: Papieren buis en papieren blik
Papieren buis is een onmisbaar hulpmiddel in de papierindustrie. De machine die papierkokers produceert, moet ook kleine papierrollen van verschillende breedtes invoeren. Deze breedte van kleine papierrollen is afhankelijk van de diameter van de papieren buis die u wilt maken. Daarom moeten we de papieren jumborol in kleine rollen van verschillende breedtes snijden om te voldoen aan de productie-eisen voor papieren buizen. Het maken van papierblikverwerking is vergelijkbaar met de productie van papieren buizen.

1-1
1-2
1-3
1-4
1-5
1-6
2-1
2-2
2-3
3-1
3-2
3-3

Ons Contacten

Populaire categorieën