Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Je bent hier : Home>Producten>Papiersnijmachine

Contact

mobiel: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beveiligd]

WhatsApp:86 18858786298

Toevoegen: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Provincie Zhejiang

SLD Model Frame Type Papier Jumbo Roll Snij- en terugspoelmachine

De snij- en terugwikkelmachine uit de SLD-serie is ons vlaggenschipmodel van Binbao Machinery. Het is de meest geautomatiseerde, snelste en meest gebruikte van al onze snij- en terugwikkelmachines. Het is uitgerust met 5 sets Siemens-motoren, het Duitse E + L-randpositioneringscorrectiesysteem, Siemens PLC en andere internationaal bekende merken elektrische besturingssystemen. De stabiele loopsnelheid bereikt 500 meter per minuut, wat 15-500gsm papier jumborollen perfect kan snijden en terugspoelen in rollen met een smalle breedte

  • Omschrijving
  • Parameter
  • toepasselijk
  • Rondleiding door de fabriek van de klant

Gebruik:
Het SLD-model is bijzonder geschikt voor het verwerken van banen met een breedte van meer dan 2000 mm. Daarom wordt het gebruikt in een groot aantal papierfabrieken, papierverwerkingsfabrieken en leveranciers van rollensnijdiensten. Bovendien moeten veel fabrikanten van papierproducten, zoals papieren zakken, papieren bekers, papieren kokers, enz. ook een SLD-type slitter-rewinder gebruiken. Het wordt veel gebruikt op het gebied van bedrukking en verpakking van papieren producten.


Details:

1 SLD Papiersnijmachine afwikkelaar

SLD Papiersnijmachine afwikkelaar

2 SLD Papier snijmachine afwikkelaar luchtklem3 Snijmachine die spanningsregeling afwikkelt door motor
 SLD Papier snijmachine afwikkelaar luchtkop
Snijmachine spanningsregeling afwikkelen door motor

Afwikkelstandaard: SLD-serie papiersnijmachine opwikkelmachine neemt de hydraulische afwikkelstandaard aan, die gemakkelijk 2000 kg gewicht en jumborollen met een diameter van 1600 mm kan opnemen. De afwikkelspanning werd gecontroleerd door twee sets Siemens-motoren samendaar.


6 Automatisch lossen afgewerkte rollen

Automatisch lossen van afgewerkte rollen

4 Afgewerkte terugspoelrollen5 afgewerkte rollen oppervlak terugspoelen
 Klaar met terugspoelen van rollenAfgewerkt terugspoelen rollen oppervlak

TerugspoeleenheidOpwindschachten zijn luchtopblaasschachten van het bladtype. Twee sets motoren drijven de opwikkelassen aan en voeren een redelijke spanning uit om afgewerkte opwikkelrollen van hoge kwaliteit te krijgen. Het snijoppervlak is glad en kreukvrij. Afgewerkte rollen kunnen automatisch worden gelost om werk te besparen.


Schacht met 9 bovenste snijmessen in SLD-modelmachine

schacht van bovenste snijmessen in SLD-modelmachine

7 Ronde snijmessen8 snijmessen zijn gemaakt van snel gelegeerd staal
Ronde snijmessen Scheurende messen waren gemaakt van snel gelegeerd staal

Snijmessen: De schachtdiameter van de snijmessen is 100 mm. Het is sterk genoeg om messen vast te houden en trillen te voorkomen tijdens het draaien van de machine. Daarom is de snijnauwkeurigheid erg hoog. Het ene uiteinde van de as is vast en het andere uiteinde is draaibaar. Dit ontwerp maakt het zeer eenvoudig om de snijmessen te vervangen. Het snijmes is gemaakt van snelgelegeerd staal. Het heeft de kenmerken van hoge precisie en duurzaamheid.


10 EPC-systeem bedieningspaneel11 EPC-systeemsensor
EPC-systeem controlepaneelEPC-systeemsensor

EPC-systeem:  Het systeem is een automatisch correctiesysteem voor de positie van de webrand. Het bevat een randdetectorsensor, een bedieningspaneel en een aandrijfmotor. Het systeem is gemaakt door de beroemde leverancier van web edge control-systemen, het bedrijf Erhardt+Leimer. Het hoge gevoeligheidssysteem past altijd snel automatisch de positie van de webrand aan.


12 touchscreenSLD snijmachine operatietafel
 Touch ScreenSLD snijmachine operatietafel

Operatietafel:De machine heeft een zelfstandige operatietafel met een groot bedieningsscherm. De console integreert verschillende bedieningsschakelaars van de machine.


14 constant spansysteem met cilinder en demper in de papiersnijmachine15 papiersnijmachine constant spanningscontrolesysteem
cilinder met constant spanningssysteem en demper in de snijmachine
papier snijmachine constant spanningscontrolesysteem

Constant spanningssysteem:Het systeem bestaat uit aluminium rollen en twee sets cilinders. Eén stel cilinders is voorzien van dempingssensoren. De luchtcilinder voert de overeenkomstige luchtdruk uit volgens het signaal van de demper, om de positie van de aluminiumrol aan te passen. Met een dergelijk systeem kan de spanning van het papier tijdens transport te allen tijde constant worden gehouden.


Waarom heeft u een set SLD-serie papier jumbo roll snijmachines nodig?

Antwoord: Als u directeur en eigenaar bent van de papierverwerkende bedrijven, drukkerijen of papierrolverwerkingsfabrieken, moet u meer jumborollen met een grote breedte willen verwerken. De papiersnijmachine uit de SLD-serie is een ideale uitrusting om aan de eis te voldoen. De portaalstructuur zorgt ervoor dat de machine meer dan 2000 mm brede papierjumborollen stabiel kan snijden en terugspoelen. De maximale breedtemachine is 3000 mm in de seriemachine.

SLD-穿料图Mijn papieren jumborollen hebben verschillende kernen met een binnendiameter. Kan een machine uit de SLD-serie jumborollen met verschillende binnendiameters opnemen?

Antwoord: Ja, de afrolstandaard heeft luchtkoppen met verschillende afmetingen voor het plaatsen van kernen met verschillende binnendiameters, zoals 3 inch, 6 inch, 12 inch of andere aangepaste afmetingen. Onze machineklemmen nemen de mechanische structuur aan om de papierjumborollen te fixeren tijdens het draaien van de machine.

插图-1插图-2
Hydraulische besturing lucht klauwplaten
3 maten klauwplaten in éénWat zijn de voordelen van de afwikkelstandaard in de papiersnijmachine uit de SLD-serie?
Antwoord: Onze afrolstandaard weegt zelf meer dan 4 ton. Wanneer het is geladen met jumbopapierrollen en de maximale snelheid kan worden bereikt, kan het nog steeds zeer stabiel blijven. De armen in de afrolstandaard worden bestuurd door hydraulische cilinders, die voldoende kracht hebben om papierrollen met een gewicht van 3000 kg en rollen met een diameter van 1600 mm op te pakken.

插图-3
插图-4Heeft u het papierweb automatisch inrijgsysteem als optie?
Antwoord: Ja, we hebben het automatische systeem voor het gemakkelijk inrijgen van papierweb in onze machine. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.

Hoe regelt de machine de afwikkelspanning?
Antwoord: Over de afwikkelspanningscontrole hebben we drie opties: magnetische poederrem, pneumatische rem en servomotoren. Het spanningssysteem van de motorenregeling is het meest gevoelig en stabiel. Maar het heeft ook voordelen om de spanning door de rem te regelen. Als u wilt weten welk type spanningscontrolesysteem het beste is voor uw materiaal, neem dan contact op met onze verkoopteams.

插图-5
motor
插图-6

插图-7

magnetische poederrem
pneumatische remHeeft de modelmachine een bananenroller?
Antwoord: De bananenrol die wordt gebruikt om papierbanen uit te spreiden om de kreukels in het papier te verwijderen. Normaal gesproken installeren we de rollen voor klanten die voornamelijk dunne papierrollen converteren. Het is erg belangrijk om uw materiële kenmerken en detailsvereisten aan onze verkoop te vertellen.

Hoe de messen af ​​te stellen om verschillende snijbreedtes te krijgen?

Antwoord: De snijmachine uit de SLD-serie bevat een bovenmes en een ondermes. Beiden zijn vrij beweegbaar in de messchachten. U hoeft de mesassen niet uit de machine te halen, operators kunnen eenvoudig snijmessen in de schachten installeren en verwijderen. Omdat de bovenste en onderste mesas hun uiteinde kunnen openen om een ​​opening te bieden voor het installeren van messen.

插图-8

De bovenste snijmessenas wordt geopend en roteert om uit de machine te komen

Modelnaam

SLD-serie

Breedte moederbroodje (Max)

1300-3000mm

Diameter moederrol (max.)

1600 mm (pas beschikbaar aan)

Gewichtscapaciteit moederrol

4000 kg

Roldiameter terugspoelen (Max)

1500mm

Het opnieuw opwinden van Broodjesbreedte (Min)

30mm

Grootte papierkern

3-6-12inch (aanpassen beschikbaar)

Papierrollen GSM Bereik

15-500gsm

Snij Precisie

± 0.2mm

Speed

500m / minuut

Totale kracht

Hang van machinebreedte af

Case-1: productie van papieren bekers en papieren kommen en papieren deksels
Het model papiersnij-opwikkelmachines die veel worden gebruikt in de fabriek van fabrikanten van wegwerpcontainers voor papier. De papierbekers, papieren kommen die de machine vormen, hebben invoerspoelen nodig om deze producten te maken. De machine kan jumbopapierrollen goed snijden in rollen met een smalle breedte (maximale diameter kan 1000 mm zijn). Bij de verwerking van papieren deksels moet ook een rol met een specifieke breedte in de vormmachine worden ingevoerd.

Case-2: productie van papieren zakken
Papieren zakken gebruiken normaal het kraftpapier of gecoat vetvrij papier. Onze snij-opwikkelmachine kan dit soort papiervoorraadrollen snijden tot papierrollen met een aangepaste breedte, die in de machine voor het vormen van papieren zakken worden gevoerd. Maar er zijn nog steeds veel fabrikanten van papieren zakken die een papieren zakvormmachine gebruiken voor sommige soorten papieren zakken. In deze fabrikantfabriek wordt de papiersnijmachine gebruikt om papierrollen om te zetten na het afdrukken.

Geval-3: Papieren buis en papieren blik
Papieren buis is een onmisbaar hulpmiddel in de papierindustrie. De machine die papierkokers produceert, moet ook kleine papierrollen van verschillende breedtes invoeren. Deze breedte van kleine papierrollen is afhankelijk van de diameter van de papieren buis die u wilt maken. Daarom moeten we de papieren jumborol in kleine rollen van verschillende breedtes snijden om te voldoen aan de productie-eisen voor papieren buizen. Het maken van papierblikverwerking is vergelijkbaar met de productie van papieren buizen.

1-1
1-2
1-3
1-4
1-5
1-6
2-1
2-2
2-3
3-1
3-2
3-3

Contact

Populaire categorieën