Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Je bent hier : Home>Producten>Papiersnijmachine

Contact

mobiel: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beveiligd]

WhatsApp:86 18858786298

Toevoegen: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Provincie Zhejiang

Zelfklevende sticker Label Roll snijmachine

Deze snijmachine uit de SLC-serie werd voornamelijk gebruikt voor het snijden van zelfklevend stickeretiketpapier, gelamineerd samengesteld rollenmateriaal. Het keurt de portaalframestructuur, luchtslip-wrijvingsassen, drie servomotoren, automatisch baanrandgeleidingssysteem, automatisch lossysteem en automatisch mesverstelsysteem goed als optioneel.

  • Omschrijving
  • Parameter
  • toepasselijk
  • Rondleiding door de fabriek van de klant
  • Faq

Het wordt veel gebruikt in het bedrukken en verpakken van producten in de labelfilmindustrie. Het kan bijvoorbeeld splijten en terugspoelen na het afdrukken van flessenwater, jumborol voor dranketiketten in kleine rollen met aangepaste breedte. Bovendien kan het ook papier-kunststof composietmaterialen, siliconen gecoat vetvrij papier, PE-gecoat papier, gelamineerd papier enz. Snijden. Het maken van een zak voor het verpakken van voedsel, een zak voor medicijnen, plastic foliezakken, een etiket, een sticker op een papieren etiket, enzovoort.

Kenmerken:
1.Het machinelichaam neemt een hoogwaardige stalen plaat van 60 mm dik aan. Dit zorgt ervoor dat de machine niet schudt wanneer hij op hoge snelheid draait, waardoor de nauwkeurigheid van het scheuren van papierrollen wordt verbeterd.
2.Gantry-framestructuur kan webmateriaal van boven naar machine overbrengen, anti-stof kleeft aan het oppervlak van het materiaal. Het geeft de operator ook voldoende ruimte om papier te splitsen en de snijmessen zijn eenvoudig aan te passen. (standaardmodel heeft een lastafel)
3.De machine heeft drie servomotoren, die worden gebruikt voor de overdracht van materialen en het wikkelen na het snijden. (model met vijf motoren is een optie)
4.SIEMENS PLC, het heeft een intelligent besturingssysteem met veel functies, automatische telmeter, automatische stop als instelling van opwindmeters, opkomststop enzovoort.
5. Automatische spanningscontrole. De machine kan automatisch de diameter van de moederrol meten en de uitvoerspanning automatisch aanpassen.
5. De terugspoelschachten nemen de luchtwrijvingsschachten aan, die afzonderlijk de spanning in de snijrollen in de schachten kunnen regelen.
6. De terugspoelrollen worden ingedrukt door de kneeprollen, waardoor de afgewerkte rollen beter kunnen worden teruggespoeld. De afgewerkte rolrand zal vlakker en netter zijn, strakker.
7.Het webgeleidingssysteem detecteert automatisch de webrand en past de positie aan, wat de snijnauwkeurigheid kan verbeteren.
8. Snijmessen: handmatig de positie van de snijmessen aanpassen om de snijbreedte te krijgen. Het semi-automatische mesverstelsysteem is optioneel.

细节 Automatische losduwerMateriaal met dubbele S-tractiebaan
 Automatische losduwerDouble S Traction Web-materiaal
Beschrijving EPC-sensor CCD-typeServomotor voor afrolstandaard
EPC-sensor CCD-type Servomotor voor afwikkelstandaard
细节 Afdekking snijmeseenheidSnijmesseneenheid
 Afdekking snijmeseenheidSnijmeseenheid
细节 Splitstafel细节 Het web van bovenaf inrijgen
 Splitstafel Web van bovenaf inrijgen

Modelnaam

SLC-serie

Breedte moederbroodje (Max)

1300-1800mm

Diameter moederrol (max.)

1600mm

Gewichtscapaciteit moederrol

2000 kg

Roldiameter terugspoelen (Max)

800mm

Het opnieuw opwinden van Broodjesbreedte (Min)

30mm

Grootte papierkern

3inch (pas beschikbaar aan)

Dikte bereik

30-400gsm

Snij Precisie

± 0.2mm

Speed

400m / minuut

Geval 1: zelfklevende papieren labelvoorraadrollen, stickerlabelrollen
Zelfklevende etiketten worden veel gebruikt in ons leven, zoals rode wijnetiketten, prijsetiketten van supermarkten, huidverzorgingsetiketten enzovoort. De breedte van de zelfklevende coatingmachine is meestal groter dan 900 mm. Daarom moet de zelfklevende fabrikant grote rollen in kleine rollen snijden. Omdat de breedte van de stansmachine en de drukmachine voor zelfklevende etiketten niet groter zijn dan 500 mm. Dus de papierrol naar kleine rollen die de terugspoelmachine gebruiken om jumborollen om te zetten om breedterollen aan te passen.
Geval-2: Voorraadrollen voor flessenwater en dranketiketten
Veel consumentenproducten vereisen filmetiketten, zoals flessenwater en diverse dranken. Voor de productie van folielabels zijn folieblaasmachines, drukmachines, lamineermachines, snijmachines en andere apparatuur nodig. De fabrikant van het folielabel moet de bedrukte folierol in de door de klant gewenste breedte snijden.
Case-3: gelamineerde filmrollen voor het maken van voedsel en medische etuis
Om het afdichtings- en conserveringseffect te verbeteren, gebruiken veel zakjes voor voedsel- en medicijnverpakkingen composietmaterialen, zoals aluminiumfolie en filmcomposietmaterialen, en papier- en filmcomposietmaterialen. De prestaties van composietmaterialen zullen beter zijn. Composietmaterialen hebben echter meestal een ongelijke dikte. Daarom zullen flexibele composietverpakkingsmaterialen de snijmachine met wrijvingsschacht van sleepringen gebruiken om de grondstoffenrollen te snijden.

Etiketten tegen namaak
Drankfles Sticker Etiket

Medisch stickeretiket

Bandenlabel
Waterbestendig stickeretiket
未 标题 -1

Etiketten zijn heel gewone dingen in ons leven, zoals prijsetiketten, etiketten op bier- en drankflessen, etiketten voor dagelijkse chemische producten, farmaceutische etiketten, bandenetiketten, enz. Onze SLC-type en SLD-pro-type hogesnelheidsprecisie snij- en terugwikkelmachines van Binbao Machinery worden gebruikt bij de productie en verwerking van labelgrondstoffen, zoals het snijden van releasepapier, het snijden van zelfklevende rollen, het snijden van releasefilm enzovoort. We hebben een groot aantal klanten in de labelproductenindustrie in binnen- en buitenland.

SLC-zelfklevende papiersnijmachine voor het opnieuw opwinden 1
SLC-zelfklevende papiersnijmachine voor het opnieuw opwinden 2
SLC-zelfklevende papiersnijmachine voor het opnieuw opwinden 3
SLC-zelfklevende papiersnijmachine voor het opnieuw opwinden 4
1667804791369726
1667804801797610
Thermisch papier Jumbo Roll Slitter Rewinder-machine 1
Thermisch papier Jumbo Roll Slitter Rewinder-machine 2
Thermisch papier Jumbo Roll Slitter Rewinder-machine 3
Thermisch papier Jumbo Roll Slitter Rewinder-machine 4
Thermisch papier Jumbo Roll Slitter Rewinder-machine 5

Deze foto's zijn gemaakt in de fabriek van onze Colombiaanse klant. Ze zijn een professionele fabrikant van voedselverpakkingsproducten met een goede reputatie in Zuid-Amerika. Voor de productie van U-vormige papieren rietjes kochten ze onze snijmachine SLB-seris. In het verleden kon hun snijmachine alleen papierrollen snijden met een breedte van minder dan 600 mm, wat niet alleen een lage precisie had, maar ook een lage productiviteit. Nu kan onze machine 350 m/min draaien. Onze machines helpen hen niet alleen de productiecapaciteit te vergroten, maar besparen ook grondstoffen。案例 1-1
Over 1-1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4
案例 1-5


In het tweede geval werd de machine gekocht door onze binnenlandse klant, die leverancier is van papierrollen voor voedselverpakkingen. Ze leveren verpakkingsrollen tot theezakjes, suikerzakjes, koffie en ga zo maar door. Dit soort verpakkingsfilterpapier is speciaal materiaal. Het vraagt ​​om een ​​regelsysteem met een zeer hoge spanning.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4

1. Hoeveel minimale rolbreedte kan uw machine snijden en winden?
Antwoord: De seriemachine kan rollen van minimaal 20 mm breed maken

2.We zijn fabrikant van voeringpapier voor zelfklevend papier en met siliconen gecoat inpakpapier voor levensmiddelen. Het materiaal is erg glad en moeilijk terug te spoelen tot rollen met een smalle breedte. Hoe los je het probleem op?
Antwoord: We bieden oplossingen aan veel vergelijkbare klanten van materiaalfabrikanten. De redelijke structuur en het controlesysteem van onze machine kunnen voorkomen dat het materiaal wegglijdt.

3.Onze papierrollen worden bedrukt door de flexibele drukmachine. Kan uw machinewebgeleider de drukmerklijn in de rand detecteren en de rand bijsnijden?
Antwoord: Ja, we kunnen een CCD-type sensor gebruiken die een camera heeft om de afdruklijn te detecteren. Daarnaast kan onze machine de afvalrand bijsnijden en uit de machine blazen.

4.Ik ben leverancier van druk- en verpakkingsmateriaal&apparatuur in Europa. Heeft u CE-certificering voor de modelmachine.
Antwoord: Al onze snijmachinemodellen hebben SGS-gecertificeerd CE.

5. Welk type wrijvingsringen gebruikt u in de terugspoelassen?
Antwoord: We zullen verschillende soorten wrijvingsringen gebruiken voor verschillende materialen. Dat hangt af van uw materiële kenmerken.

6.Hoe lost de machine deze afwerkingsrollen?
Antwoord: We hebben twee soorten losmanieren. Eén modelmachine moet de rollen handmatig lossen. Een ander model heeft een automatisch lossysteem, het systeem kan afwerkrollen uit schachten duwen door de elektrisch bewegende arm.

7.Ik heb een aantal aangepaste vereisten voor de verwerking van onze producten? Kun je me helpen?
Antwoord: We hebben een professioneel ontwerpersteam om oplossingen te bieden voor het aanpassen van vereisten. Neem gerust contact met ons op en bespreek uw nieuwe ideeën.

Contact

Populaire categorieën