Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Je bent hier : Home>Producten>Papiersnijmachine

Contact

mobiel: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beveiligd]

WhatsApp:86 18858786298

Toevoegen: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Provincie Zhejiang

High Precision Paper Roll Sheeting Machine Kartonnen papiersnijmachine

CHM-1400/1700/1900 Servo-precisie dubbele helix hogesnelheidsplaatsnijmachine past de geavanceerde technologie van Europa toe, gecombineerd met de rijke ervaring en toonaangevende productietechnologie van onze senior ingenieurs om een ​​nieuwe generatie plaatsnijderapparatuur te bouwen en te lanceren. Deze machine heeft een dubbel helixontwerp, de rand van het snijpapier is glad zonder ruw materiaal of poeder. Dankzij de hoge snijprecisie kunt u ervoor zorgen dat het papier na het snijden direct op drukmachines kan worden gebruikt...

  • Omschrijving
  • Parameter
  • toepasselijk
  • Rondleiding door de fabriek van de klant
  • Faq

CHM-1400/1700/1900 Servo-precisie dubbele helix hogesnelheidsplaatsnijmachine past de geavanceerde technologie van Europa toe, gecombineerd met de rijke ervaring en toonaangevende productietechnologie van onze senior ingenieurs om een ​​nieuwe generatie plaatsnijderapparatuur te bouwen en te lanceren. Deze machine heeft een dubbel helixontwerp, de rand van het snijpapier is glad zonder ruw materiaal of poeder. Dankzij de hoge snijprecisie kunt u ervoor zorgen dat papier na het snijden direct op drukmachines kan worden gebruikt, waardoor de productiekosten worden verlaagd en de productie-efficiëntie wordt verbeterd. Het is momenteel de meest populaire en ideale snijmachine in de papier- en drukindustrie. Het maakt gebruik van geavanceerde Britse technologie en wordt aangedreven door AC-servomotoren, de hoge snijsnelheid bereikt 300 sneden / min. En het kan 8 papierrollen tegelijk snijden. Het is ook uitgerust met een automatisch rectificatie- en antistatisch apparaat. De papierinvoer- en -aflevereenheden zijn automatisch dankzij het hydraulische systeem. Het mens-machine-interfacesysteem zou de bediening veel eenvoudiger en handiger kunnen maken.

Kenmerken:
1. Hoge snelheid en precisie, 300 meter / min, 300 sneden / min, ± 0.5 mm.
2.PLC-besturingssysteem, automatische spanningsregeling, automatisch tellen van vellen, stapelen, markeringen invoegen.
3.Hydraulische afwikkeleenheid, gemakkelijk om jumbopapierrol in de machine te laden.
4. Verzameleenheid, de afgewerkte snijpapiervellen worden op de pallet verzameld.
5. Het heeft een snij-eenheid die het papierweb in twee vellen kan snijden en de afvalrand in één keer kan inkorten.
6.De machine kan automatisch merklabels tellen en in de stapels plaatsen volgens uw instellingsnummer op het aanraakscherm van de machine.
7.Het machinelichaam neemt 25 mm dik staal aan, het is zeer stabiel bij hardlopen op hoge snelheid.


CHM-1400-细节1CHM-1400-细节2


GW-单刀-600-5CHM-1400-细节4


CHM-1400-细节5CHM-1400-细节5-1


CHM-1400-细节6CHM-1400-细节7


Bedieningspaneel 副本Transportsysteem 副本
ConfiguratieschermLopende band systeem
Elektrisch regelsysteem 副本As Minder afwikkelstandaard 副本
Elektrisch regelsysteemAs Minder afwikkelstandaard
Snijmes 副本Stapelstapel 副本
Scheurend mesStapel stapelen

Model

CHM-1400/CHM-1700

Snijwijze

Bovenmes roterend, ondermes vast

gewicht papier

60-550 gsm

Diameter van de haspel

Maximaal 1800 mm (71")

Rol breedte

Max. 1400 mm (55") /Max. 1700 mm (67")

Afgewerkte breedte

Max. 1400 mm (55") /Max. 1700 mm (67")

Afgewerkte bladlengte

Min.450-Max.1650 mm

aantal van rollen snijden

2/4/6 rollen

snijnauwkeurigheid

± 0.5 mm (L < 1000 mm) ± 0.1% (L ≥ 1000 mm)

Max. snelheid van snijden

300 sneden/min

Max. Lijnsnelheid

300 m / min

Lifter voor papierrollen

Type zonder hydraulische as

1. Drukwerkplaats. In de drukkerijbedrijven gebruiken ze gewoonlijk de offsetdrukmachine om vellen papier af te drukken. Ze hebben dus een snijmachine voor vellen papier nodig om jumbopapierrollen of soortgelijk materiaal in vellen met een specifieke lengte en breedte te snijden. De resulterende papiervellen worden op de pallet gestapeld. Na het afsnijden van de rand door de papiersnijmachine, worden ze ingevoerd in een offsetdrukmachine of een andere productiemachine met velleninvoer.

2. Papiermolen. Papierfabrieken verkopen niet alleen jumborollen van papier, ze hebben ook te maken met de vraag naar papiervellen met verschillende formaten. Onze hogesnelheidsrol-naar-vellen-snijmachine / plaatmachine kan hen helpen bij het snijden en snijden van papierrollen in vellen van verschillende formaten. Ze zullen verschillende hoeveelheden vellen als een pak verpakken om op de markt te verkopen. Karton, gecoat papier, kraftpapier, cultureel papier, dubbel offsetpapier, hoogglanzend fotopapier, goud- en zilverkarton, aluminiumfoliepapier, laserlaserpapier, verpakkingspapier voor tabak en alcohol, enzovoort

3. Fabrikant van golfkartonnen dozen. De marktvraag naar golfkartonnen dozen is erg groot. Zoals tandpastadoos, wijnkist, speelgoeddoos, enz. Bij de productie van dozen zijn drukpersen, lamineermachines, stansmachines, dozenlijmers en andere gerelateerde apparatuur nodig. Drukpersen en stansmachines nemen meestal vellen aan voedende structuur. Daarom hebben ze rolmateriaal in vellen van verschillende afmetingen nodig om in andere productiemachines te voeren, zoals een stansmachine en een offsetpers.

CHM-1400-apparaat voor 1CHM-1400-apparaat voor 2


CHM-1400-apparaat voor 3CHM-1400-apparaat voor 4


CHM-1400-apparaat voor 5CHM-1400-apparaat voor 6


CHM-1400-apparaat voor 7CHM-1400-apparaat voor 8


CHM-1400-apparaat voor 9CHM-1400-apparaat voor 10


1. Welk materiaal gebruikt het mes van de papiersnijmachine?
Antwoord: We adopteren Duitsland dat wolfraamstaal importeert als ons snijmesmateriaal. Het is genoeg hard en scherp. U hoeft slechts één keer per jaar te slijpen als u materiaal van normale dikte snijdt.

2.Kan de machine echt goed werken voor lichtgewicht papierrollen?
Antwoord: Natuurlijk snijdt onze machine perfect lichtgewicht papierrollen. Maar we raden u aan twee rollen of vier rollen samen in één machine te snijden. We kunnen meerdere rollen maken voor het invoeren van vellen snijmachine

3. Kunt u een snijmesseneenheid in de machine toevoegen?
Antwoord: De SCT-modelmachine is geschikt om één vel of twee vellen tegelijk te snijden. De snijmesseneenheid wordt gebruikt om twee vellen te snijden en de papierrand af te snijden. Als u meer vellen tegelijk wilt snijden, hebben we andere modellen beschikbaar.

4. Mijn papier is zeer sterk statisch. Hoe los je het probleem op?
Antwoord: Onze machine heeft meerdere sets statische eliminatorapparatuur geïnstalleerd volgens uw materiële statische niveau.

5.Ik ben een fabrikant van in-mould-labels. We stellen zeer hoge eisen aan snijprecisie.Wat is de minimale snijfout van uw machine?
Antwoord: Onze normale standaardmodelmachine kan een nauwkeurigheid van ± 0.2 mm bereiken. Maar we kunnen ook een snijmachine voor bedrukte plastic filmbladen maken met een hogere precisie voor in-mould label en sigarettendoos.

6.Ik heb een aantal aangepaste vereisten voor de verwerking van onze producten? Kun je me helpen?
Antwoord: We hebben een professioneel ontwerpersteam om oplossingen te bieden voor het aanpassen van vereisten. Neem gerust contact met ons op en bespreek uw nieuwe ideeën.

Contact

Populaire categorieën