Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Je bent hier : Home>Producten>Papiersnijmachine

Contact

mobiel: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beveiligd]

WhatsApp:86 18858786298

Toevoegen: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Provincie Zhejiang

BINBAO SCT Aanpassen Formaat Papierrollen Sheeter Snijmachine Papierrol Naar Vellen Snijden Snijmachine

De machine uit de SCT-800/1100/1400-serie is een snijmachine op maat voor vellen papier van groot formaat. Het wordt ook wel rol-naar-vellen-snijmachine, sheeter-machine, snij-snijmachine genoemd voor het snijden van lengtevellen in de producten van de drukkerij- en verpakkingsindustrie.

  • Omschrijving
  • Parameter
  • toepasselijk
  • Rondleiding door de fabriek van de klant
  • Faq

De machine kan niet alleen algemeen en speciaal papiermateriaal snijden, zelfklevend, maar kan ook pvc, huisdieren, pp enzovoort plastic filmmateriaal snijden van jumborol tot vellen. We hadden de modelmachine geëxporteerd naar de Filipijnen, Vietnam, Indonesië, Thailand, Maleisië, Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Algerije, Tunesië, Zuid-Afrika, Duitsland, Polen, Rusland enzovoort. Ze kunnen de Binbao-snijmachine uit de SCT-serie gebruiken om papier op maat te snijden voor voedselverpakkingen, om grote bedrukbare vellen papier te snijden voor invoer in een offsetdrukmachine, om zelfklevend papier, labelstickerpapier te snijden. Het wordt veel gebruikt in de drukkerij- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:
1. Machinerek: het machinerek keurt het bedrijf Shanghai BaoSteel goed als staalgrondstof. De wand van de machine met een dikte van 16 mm maakt de machine sterker en loopt muf.
2.Aluminium rollen: alle aluminium rollen die in de machine zijn geïnstalleerd, die dynamisch worden getest. In deze rollen kan het materiaal soepel bewegen zonder krassen.
3.PU-rollen: de PU-rollen hebben een hoge slijtvastheid, wat de precisie van de machinetoevoer kan verzekeren.
4. Hydraulische cilinderheffer: het materiaal van de jumborol kan gemakkelijk worden opgetild door de as zonder hydraulische cilinder van de grond. Bespaar arbeid en gebruik eenvoudig de laadverwerking van jumborollen.
5. Motoren: de machine gebruikt één set servomotor en twee sets asynchrone motoren om te rijden. Het zorgt ervoor dat de machine werkt met een hoge snijprecisie (foutbereik van 0.2 mm)
6.Besturingssysteem: de papiersnijmachine uit de SCN-serie past een intelligent en eenvoudig besturingssysteem aan met PLC van het Japanse merk. Het heeft automatische telbladen, automatische stopmachine na het snijden per batch, automatische detectie van de diameter van moederrollen, automatische spanningsregeling enzovoort. Op het aanraakscherm kunt u ook de parameters van de werkconditie van de machine controleren.
7. Stapelpallet: de machine heeft een stapelpallet, uitvoervellen die op de pallet worden gestapeld. Het heeft ook een trilbord om de rand van de vellen papier glad en schoon te maken. De maximale stapelhoogte kan 1000 mm zijn. U kunt de pallet eenvoudig met een vorkheftruck uit de machine lossen.
8. Markeer invoegapparatuur: de machine kan automatisch de uitgevoerde vellen tellen en markeringen invoegen in de stapel stapelpapier.
9. Kleurmarkeringssensor: als u rollen bedrukt materiaal nodig hebt, kan de machine een afdrukkleurmarkeringssensor toevoegen voor het detecteren van markeringen en het verbeteren van de snijprecisie.


SCT-细节-Stapelpalensct-细节-Stapelpalen-2
Stapels stapelen-2Web Guider-stuurprogramma
Elektrische schakelkastDrijvende rollen
Elektrische schakelkastDrijvende rollen
Hydraulisch cilinderstationHydraulische lifter
Hydraulisch cilinderstation
Hydraulische lifter
Markeer apparatuur invoegenRond snijmes
Markeer apparatuur invoegenRond snijmes
StapelplatformWeb Guider-configuratiescherm
StapelplatformWeb Guider-configuratiescherm


Waarom kiezen voor de papierrol-naar-bladsnijmachine van Binbao Machinery?


Het machineteam van Binbao had meer dan 10 jaar werk in de papierrol-naar-vellen-snijmachine (papierpapiermachine). Onze snijmachine voor papiervellen van het type guillotinemes voldeed aan de eisen voor het snijden van papiervellen op hoog niveau in de druk- en verpakkingsindustrie. We richten ons op R&D en productie voor het snijden van dunne papierrollen tot vellen (papierdichtheid lager dan 50 gsm), zoals mg papier voor verpakking wegwerpproducten, voedselverpakkingspapier en met siliconen gecoate vellen papier. Alle verkoop- en technische ingenieurs in de Binbao-machine zijn afgestudeerd aan de beroemde universiteit in China. Professionele technische kennis en Engelse communicatieve vaardigheid zorgen ervoor dat we de beste adviseur en service na verkoop kunnen bieden. Als u een speciale verwerkingsfunctie nodig heeft in de rol-naar-vellenmachine, kunnen onze ingenieursteams ondersteuning bieden om de machine aan u aan te passen aan uw werkelijke productieeisen.


插图-3

插图-1

插图-2


Wat is het verschil tussen onze after-sales service en anderen?


Als internationale fabrikant van snijmachines bieden wij volledige sets Engels versie machinehandboek, schakelschema, mechanisch structuurdiagram. Onze servicemonteurs spreken ook Engels en kunnen gemakkelijk communiceren met de operators van klanten. We hebben een groot aantal video's over de werking van machines opgenomen. Ze zijn eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen en kunnen de machinisten van klanten helpen snel vertrouwd te raken met de machine en aan het werk te gaan. Alle machines die we produceren, kunnen worden aangesloten op internet en ons technische team kan op afstand systeemstoringen controleren, parameters instellen en andere diensten voor klanten.


团队-1团队-2
verkoopteamsmachine ontwerper
团队-3插图-17
kwaliteitscontrole
handleidingen voor machines


Welk rolmateriaal kan in de modelmachine tot vellen worden gesneden?


Onze snijmachine van rol naar vel wordt voornamelijk gebruikt om verschillende papierrollen tot vellen te snijden, maar het kan ook ander rolmateriaal verwerken om vellen aan te passen, zoals medische niet-geweven stoffen vellen voor chirurgisch bed, wikkelvellen voor medische apparatuur voor sterilisator, plastic folie voor huisdieren vellen voor boekenomslag, x-ray huisdierfilmvellen voor medisch, andere plastic vellen voor decoratie. Als u geen idee heeft van uw materiaal, neem dan contact op met ons pre-sale team om een ​​adviseur te krijgen. Wij zullen u een oplossing bieden.


插图-4插图-5
voedsel inpakpapierMG papieren vellen
插图-6插图-7
boeken kaftenvellen kunsttekenpapier
插图-8插图-9
x-ray huisdierenfilmvellencrêpepapiervellen/niet-geweven stofvellen


Hoe ontvangt u vellen papier in uw papierrol-naar-vellen snijmachine?


Na het snijproces moeten we deze vellen papier uit de machine halen en in dozen of pakken verpakken. Onze machine heeft drie soorten structuur om vellen papier te ontvangen, normale tafel, transportbandtafel en automatisch stapelplatform. U moet papieren vellen handmatig verwijderen wanneer de machine stopt in de normale tafelmachine. Maar de papiervellen snijmachine met transportbandtafel non-stop en transporteert vellen papier naar voren. De operators staan ​​​​vooraan in de machine en halen vellen papier eruit zonder dat de machine stopt. Het is efficiënter en veiliger. Als u grote vellen papier snijdt, is het moeilijk om handmatig te verwijderen. Dus onze ingenieur ontwerpt de machine met automatisch stapelplatform. Deze na het snijden van papiervellen kunnen in het platform worden gestapeld en de maximale stapelhoogte kan 1000 mm zijn. Het is gemakkelijk te lossen met een vorkheftruck.


SLC-4-1600-batterijlader

SCT-1400-apparaat
SCN-占地面积图

Wat is de snijnauwkeurigheid van de papierrol-naar-vellenmachine?


Onze papiersnijmachine kan een snijnauwkeurigheid van ± 0.2 mm bereiken. Vellen papier van elk formaat kunnen rechtstreeks worden ingevoerd in de offsetdrukmachine en de officiële printermachine. Snijnauwkeurigheid op hoog niveau zorgt voor de kwaliteit van uw producten in de nabewerking.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


Wat zijn de voordelen van SLA-model machine-afrolstandaarden?


De afrolstandaard van de serie snij-opwindmachine heeft een geïntegreerd stalen frame en het basisgewicht is meer dan 1500 kg. Zoals we allemaal weten, hoe zwaarder de basis, hoe stabieler de papieren jumborol wordt afgewikkeld en hoe minder fluctuaties. Daarnaast heeft de afrolstandaard twee sterke armen die worden bestuurd door de oliehydraulische cilinder. De armen kunnen gemakkelijk een gewicht van maximaal 1600 kg en een jumborol met een maximale diameter van 1500 mm optillen. De twee sterke armen worden op de lineaire geleider bevestigd, zodat de jumborol van papier nauwkeurig omhoog, omlaag, naar links en naar rechts kan bewegen. De papierkernplaten zijn optioneel, van het mechanische type en van het luchtuitzettende type.


Hoeveel vellen papier kunnen per snijpartij op de transportbandtafel worden gestapeld?


Binbao-machines vervaardigden alle modellen papierrol-naar-vellen snijmachines hebben een automatische telfunctie. De transportbandtafel kan automatisch worden neergelaten volgens de stapelhoogte van de papiervellen (maximale stapelhoogte 150 mm). Het kan bijvoorbeeld gemakkelijk 1000 vellen 70gsm A4-papier in de tafel stapelen.

插图-12


Is er een apparaat voor het elimineren van statische elektriciteit in dit model papierpersmachine?


Ja, we installeren normaal gesproken een set of twee sets statische eliminatorbalk in onze papierrollermachine. Tijdens de papierbaaninvoer in de machine werkt de balk continu om statische elektriciteit in de papierbaan te elimineren. Dun papier is heel gemakkelijk om statische elektriciteit op te wekken, als we het niet elimineren, krult het papier gemakkelijk en blokkeert het in de mond van het kruissnijmes. Bovendien wordt de stapelkwaliteit van papiervellen ook beïnvloed door de statische elektriciteit.

Is er een antikrulapparaat in dit model papierpersmachine?


Papierrolopslag in magazijn voor te lange tijd, het papierweb is heel gemakkelijk te krullen om de snij- en stapelkwaliteit te beïnvloeden. Om het probleem op te lossen, kunnen we een antikrulapparaat installeren tussen de snij-eenheid en de afroleenheid. Ons verkoopteam zal dit apparaat aan u voorstellen op basis van uw materiaalkenmerk.


插图-11


Wat is een papierrol-naar-vellen snijmachine?


Eigenlijk laat de naam van de machine duidelijk de functies zien. Het wordt gebruikt om papierrollen op papier van verschillende formaten te snijden voor de productie van industriële producten. De papierrol-naar-vellen-snijmachine wordt ook wel papierpapiermachine, papierpapiermachine enzovoort genoemd. In verschillende regio's hebben mensen verschillende namen voor deze machine.


插图-13
插图-14


Waarom hebben we de papierrol-naar-vel-snijmachine / papierrollermachine nodig?


Het is een veel voorkomende papierverwerkingsmachine in de papierverwerking en drukkerij, de productie van verpakkingsproducten. In de papierfabriek wordt papier geproduceerd in de vorm van een rol op een papiermachine. Maar in ons leven gebruiken we voornamelijk vellen van papierproducten, zoals A4/A3-kopieerpapier, kunstpapier, boeken, tijdschriften, schriften, posters, kalenders enzovoort. Bovendien moeten we papierrollen omzetten in vellen voordat we sommige papieren producten maken, zoals papieren dozen voor het verpakken van cosmetica en dragees, papieren zakken voor afhaalmaaltijden. En de drukmachine voor het invoeren van vellen heeft een groter marktaandeel. Het is gemakkelijker om een ​​drukmachine voor velleninvoer op de lokale markt te vinden. We moeten dus ook de papierrol op vellen snijden om in de drukmachine te voeren.

Welke soorten papierrol-naar-vellen snijmachines zijn er en wat zijn hun verschillen?


Volgens het verschillende mestype voor horizontaal snijden, is de papierrol-naar-vellen-snijmachine verdeeld in drie typen. In afbeelding 1 gebruikt de machine het horizontale mes van het guillotinetype om papier te snijden, dat een bovenmes en een ondermes heeft. Het onderste mesblad zit vast in de machine. Het bovenste mesblad beweegt op en neer in een rechte lineaire geleider.
Een ander type papiersnijmachine / papierrol naar vellen snijmachine gebruikt het roterende mes om papiervellen te snijden. Maar dit type machine heeft ook twee soorten horizontaal snijmes, alleen het bovenste mes roteert en beide messen roteren samen.


Hoe kiest u een snijmachine van papierrol tot vellen voor uw producten?


Voordat u een papierrol-naar-vellen-snijmachine kiest, moet u drie problemen kennen: hoeveel ton papierrol moet u per dag of per maand snijden? Wat is het papier-gsm-bereik van uw papierrollen? Welk formaat vellen papier moet u in de toekomst snijden? Als de papierdichtheid minder is dan 50 g/m², kunt u beter kiezen voor een papierrol van het type guillotinemes naar een snijmachine voor vellen. Sommige papierrollen van een speciaal type mogen ook niet worden gesneden in de papierrol van het roterende mes naar een snijmachine voor vellen, zoals dubbelzijdig silicium gecoate papierrol die erg slipt en slecht stijf is. De snelheid van de mesmachine van het guillotinetype is lager dan die van het roterende mes, maar hij heeft een hogere snijprecisie, weinig ruis, snijkant zonder bramen en stof. Als u dikke vellen papier nodig heeft en een zeer hoge productiecapaciteit nodig heeft, is de papiersnijmachine van het roterende type uw betere keuze.

Modelnaam

 SCT-serie

Breedte moederbroodje (Max)

800-1400mm

Diameter moederrol (max.)

1400mm

Gewichtscapaciteit moederrol

1400 kg

Grootte papierkern

3inch (pas beschikbaar aan)

Snijlengte

350-1000mm

Dikte bereik

35-400gsm

Snij Precisie

± 0.2

snijsnelheid

150 sneden per minuut

Palletstapelhoogte

1000mm

Geval één: vellen stickerpapier
We hebben een Iraanse klant die zijn eigen hotmelt-coatingmachine heeft om zelf zelfklevende stickerpapierrollen te maken. Ze snijden hun papierrol tot vellen met een eenvoudige machine. Het moet papiervellen handmatig stapelen en verwijderen voordat we onze snijmachine voor SCT-modelvellen kopen. Ze kunnen grote vellen papier snijden om de klant aan te passen en nu gemakkelijk vellen papier in de pallet stapelen. Het verbetert niet alleen de productiviteit, maar kan ook arbeidskosten besparen.  

Geval twee: waaier van papieren bekers
Er zijn veel fabrikanten van papieren bekers die papiervellen gebruiken die een vouwstansmachine invoeren. Ze moeten dus beschikken over een papierrol-naar-vel-snijmachine met een hoge productiviteit en een sensor voor het volgen van kleurmarkeringen. Na het afdrukken van deze papierrollen in de flexibele drukmachine, worden deze rollen afgeleverd bij de snijmachine om vellen te snijden voordat ze worden gestanst. Als u een offsetdrukmachine van het type velleninvoer gebruikt, kunt u hiermee ook blanco papierrollen op vellen snijden met een hoge snijprecisie die de precisie-eisen van de offsetdrukmachine kan bereiken.

Geval drie: plastic folie
De machine uit de SCT-serie kan niet alleen papierrollen tot vellen snijden, maar ook werken voor het snijden van plastic folie, zoals pp, pvc, dik plastic rolmateriaal voor huisdieren. Het is gebruikt in de productie van veel vellenproducten, zoals het snijden van pp-rolmateriaal tot vellen voor dossieromslagen en omslagen voor notitieboekjes, het maken van röntgenfilm voor medische doeleinden of het maken van vellen voor huisdieren voor gezichtsbedekking, aanraakschermbeschermers.

1-1
1-2
1-3
2-1
2-2
2-3
3-1
3-2

Geval één
BINBAO SCT-serie papierrol naar vellen snijmachine in onze klantfabriek
De klantfabriek in Indonesië, een van de grootste fabrikanten van containerlabels ter wereld. Ze kochten drie sets apparatuur van ons bedrijf, een snijmachine voor labelstickers, een snijmachine voor papiervellen en een stansmachine voor etiketten.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Geval twee
BINBAO SCL-serie papierrol naar vellen snijmachine in onze klantfabriek
De seriemachine heeft perfecte prestaties bij het snijden van dun en slippapierrolmateriaal in aangepaste afmetingen. Als een grote fabrikant van voedselverpakkingen en wegwerpproducten koopt de klant in één keer twee sets van deze modelmachine. Het werd meestal gebruikt om specifieke inpakpapiervellen voor hamburgers / sandwiches te snijden. De stabiele loopsnelheid kan 120 sneden per minuut bereiken.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Geval drie
BINBAO SCL-serie machine gebruikt om aluminiumfolieplaten te snijden in onze klantfabriek
We richten ons voornamelijk op de snijmachine voor papierrolmateriaal, maar onze machine kan in sommige specifieke gevallen ook wat plastic en foliemateriaal snijden. Folie kan worden gebruikt om voedsel in te pakken dat hoge eisen stelt aan versheid.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Geval vier
BINBAO SC-A4-serie machine ontworpen om A4-papiervellen te snijden voor het maken van kopieerpapier in onze klantfabriek in Sri Lanka
Deze seriemachine kan worden gekoppeld aan een automatische A4-wikkelmachine om een ​​volautomatische productielijn te worden voor het produceren van kopieerpapier. Het is een machine met een gemiddelde capaciteit die de beste keuze is voor de zakelijke beginner of kleine fabrikanten. 案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

1. Welk materiaal gebruikt het mes van de papiersnijmachine?
Antwoord: We adopteren Duitsland dat wolfraamstaal importeert als ons snijmesmateriaal. Het is genoeg hard en scherp. U hoeft slechts één keer per jaar te slijpen als u materiaal van normale dikte snijdt.
2. Kunt u een snijmesseneenheid in de machine toevoegen?
Antwoord: De SCT-modelmachine is geschikt om één vel of twee vellen tegelijk te snijden. De snijmesseneenheid wordt gebruikt om twee vellen te snijden en de papierrand af te snijden. Als u meer vellen tegelijk wilt snijden, hebben we andere modellen beschikbaar.
3. Mijn papier is zeer sterk statisch. Hoe los je het probleem op?
Antwoord: Onze machine heeft meerdere sets statische eliminatorapparatuur geïnstalleerd volgens uw materiële statische niveau.
4.Ik ben een fabrikant van in-mould-labels. We stellen zeer hoge eisen aan snijprecisie. Wat is de minimale snijfout van uw machine?
Antwoord: Onze normale standaardmodelmachine kan een nauwkeurigheid van ± 0.2 mm bereiken. Maar we kunnen ook een snijmachine voor bedrukte plastic filmbladen maken met een hogere precisie voor in-mould label en sigarettendoos.

Contact

Populaire categorieën