Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Bedrijf Nieuws

Je bent hier : Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Klant van labelvoorraadlintfabrikant opnieuw bezoeken

Tijd: 2022-11-25 Hits: 165

Het after-sales serviceteam van het Binbao-machinebedrijf heeft de Chinese klant van de fabrikant van gigantische labelproducten opnieuw bezocht, die dit jaar twee nieuwe zelfklevende papierrollen voor het opwikkelen van papierrollen voor hun twee productiebases kocht. Ze zijn een van de meest bekende fabrikanten van linten en vellen voor industriële markering. Er zijn meer dan 8 sets hotmelt lijmcoatinglijn, lijmcoatinglijn op waterbasis, release liner verwerkingsproductielijnen enzovoort apparatuur.

Gedurende deze tijd hebben onze ingenieurs intensief overlegd met de productiemanager en operators. Ze zeiden dat de prestaties van de snij-opwindmachine hen echt gelukkig maken. Vanwege onze stabiele loopsnelheid tot 400 meter per minuut, zal de productiecapaciteit van hun thermische labelrollen voor het afwerken en converteren van werkplaatsen met 15% toenemen. Deze operators glimlachten en zeiden dat ze gemakkelijk konden leren hoe ze de machine moesten bedienen na training door de machine-ingenieurs van Binbao.

Deze keer bezochten we ook hun gloednieuwe in aanbouw zijnde productielijn voor het lamineren van thermisch papier. De fabrieksmanager vertelde ons dat ze van plan zijn om onze SLD-pro-serie snijmachine voor het omwikkelen van jumborollen met een diameter van meer dan 1200 mm aan te schaffen.

1 SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding Machine2 SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding Machine

SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding Machine

SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding Machine
3 SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding Machine4 SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding Machine
SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding MachineSLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding Machine
5 SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding MachineAfgewerkte etikettenvoorraadrollen
SLC Zelfklevende Paepr Slitting Rewinding MachineAfgewerkte etikettenvoorraadrollen

Populaire categorieën