Alle categorieën

E-mail:[e-mail beveiligd]

EN

Over Ons

Je bent hier : Home>Over Ons

BEDRIJFSPROFIEL


Wenzhou Binbao Machinery Co.Ltd is toonaangevend in de productie van papier- en filmjumborollen tot smalle rollen die een terugspoelmachine snijden en een rol-naar-vellen snijmachine, voor de druk- en verpakkingsindustrie. Wij ontwikkelen en bouwen de machines en de besturingssystemen die de machines aansturen. Het is onze missie om machines van hoge kwaliteit aan te bieden voor de industrie.
Geschiedenis en oprichter
De drie oprichters van het bedrijf zijn allemaal gepassioneerd door machines en werken al meer dan 10 jaar in de verpakkings- en drukmachine-industrie. Ze vinden het leuk om de machines voortdurend bij te werken en te verbeteren, en halen er plezier en voldoening uit. Het is vanwege hun liefde dat ze het bedrijf altijd hebben geleid om nieuwe modellen te ontwikkelen en de prestaties van de machines te verbeteren, wat unaniem is goedgekeurd door gebruikers over de hele wereld. Na meer dan 10 jaar ontwikkeling heeft het bedrijf een productiecapaciteit van 400 eenheden/jaar bereikt, met een jaarlijkse omzet van meer dan 10 miljoen dollar.

12344567
De discussiemachine van de oprichtersEen van de oprichters testmachine
WeChat Image_2023062812575251016
Een van de oprichter met de ingenieur van agentenEen van de oprichters in tentoonstelling


Verkoop en dienst na verkoop


   Onze verkoopmanagers bieden gratis technisch advies aan onze klanten. We zullen de productiebehoeften van onze klanten vanuit een professioneel oogpunt begrijpen en hen betrouwbare oplossingen bieden. We zullen de machines produceren die onze klanten nodig hebben op basis van hun werkelijke behoeften.
Wij bieden levenslange service aan onze klanten. We hebben een after-sales serviceteam van meer dan tien mensen, die 7 * 24 uur after-sales service bieden aan klanten over de hele wereld, met snel antwoord en snelle oplossing. Onze ervaren after-sales engineers met sterke communicatieve vaardigheden zijn in staat om overzeese on-site installatie-, foutopsporings- en trainingsservices te bieden.

224221
Opleiding KlantmonteurMede-oprichter in Customer Office
WeChat Image_20230628131852WeChat Image_20230628125754
Ingenieur biedt service op de site van de klant
Op bezoek bij klantenkantoor


Kwaliteit en certificering


Wij geloven altijd dat de kwaliteit van onze producten het leven van een bedrijf is. Een team van professionele ontwerpers is voortdurend bezig met het optimaliseren van de mechanische structuur. Om de kwaliteit van onze machines te waarborgen, gebruikt ons bedrijf geavanceerde productiebeheermethoden en mechanische verwerkingsapparatuur. We hebben 4 uiterst nauwkeurige bewerkingscentra en verschillende instrumenten voor kwaliteitscontrole. Deze apparatuur helpt ons om de precisie en duurzaamheid van onze mechanische onderdelen aanzienlijk te verbeteren. Als gevolg hiervan is ons hoogwaardige machinepark gecertificeerd door SGS met CE-certificaat.

2230229
Bewerkingscentra
Bewerkingscentra
WeChat Image_20220509132104WeChat Image_20220509132108


335331
CE Certification CE-machine

Binbao Machinery zal zijn rijke ervaring gebruiken om de prestaties van snijmachines en snijmachines continu te verbeteren, hoogwaardige machines en after-sales services te bieden aan eindgebruikers over de hele wereld.

deze link

Populaire categorieën